دکتر محمد فرهادی در دیدار با جمعی از خیّرین آموزش عالی که به مناسبت روز خیرین و واقفین آموزش عالی برگزار شد، با قدردانی از اقدامات خیّرین کشور در توسعه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی گفت: ۴۵۰ هزار مترمربع از فضای دانشگاهی کشور توسط خیّرین احداث شده است.
وی گفت: مشارکت خیّرین در آموزش عالی در واقع مشارکت برای توسعه کشور است؛ زیرا نیروی انسانی که مهمترین منبع توسعه است در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تربیت میشوند و اداره امور کشور را برعهده میگیرند.
فرهادی به پیشرفتهای آموزش عالی در چندسال اخیر اشاره کرد و گفت: در آخرین رتبهبندی موسسه بینالمللی لایدن، ۱۸ دانشگاه ایران در جمع دانشگاههای برتر دنیا قرار گرفتند، درحالی که قبل از آن هیچ دانشگاه ایرانی در این ردهبندی قرار نداشت، البته در ردهبندی سال ۲۰۱۷ حتی جایگاه دانشگاههای ایرانی نسبت به گذشته صعود کرده است.
وزیر علوم گفت: هماکنون ایران با ۱۸ درصد افزایش کمیت تولید علم، رتبه اول در رشد تولید مقالات علمی در بین ۲۵ کشور تولیدکننده علم دنیا را دارا است.
وی، مهارتآموزی به دانشجویان را در صدر برنامههای آموزشی وزارت علوم دانست و گفت: تعداد واحدهای کارآموزی رشتههای فنی به ۶ واحد درسی افزایش یافته است و کارورزی فارغالتحصیلان دانشگاهها نیز با جامعه هدف ۱۵۰ هزار دانشجو در سال جاری آغاز شده است.
بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، دکتر فرهادی تقویت ارتباط دانشگاهها با صنایع را از برنامههای وزارت علوم در ۴سال گذشته اعلام کرد و گفت: در این مدت معادل ۲۰۰۰ میلیارد تومان قرارداد همکاری میان دانشگاهها و وزارتخانههای دفاع، صنعت و معدن، نیرو و سازمان محیط زیست منعقد شد.
No tags for this post.