نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

تامین نیاز پژوهشگران با فعال‌سازی اعتبارات زمستانی شبکه آزمایشگاهی کشور

مدیر شبکه آزمایشگاهی کشور از تأمین بخش عمده نیازهای پژوهشگران با فعال‌سازی اعتبارات فصل زمستان خبر داد و گفت: با توجه به منابع اختصاص‌یافته در این دوره، تقریباً تمامی نیازهای پژوهشی ثبت‌شده از سوی اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشور پوشش داده شده است.

به گزارش خبرگزاری سیناپرس، امیر یونسیان، مدیر شبکه آزمایشگاهی کشور با اعلام این خبر اظهار کرد: با هدف گسترش و ارتقای کیفیت پژوهش‌های آزمایشگاهی در کشور، حمایت مؤثر و هدفمند از اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی همچنان در دستور کار شبکه آزمایشگاهی کشور قرار دارد و این حمایت‌ها در فصل زمستان ۱۴۰۴ نیز به‌صورت منسجم ادامه یافت.

وی افزود: در این دوره نیز همانند دوره‌های پیشین، اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی توانستند از یارانه اعتباری شبکه آزمایشگاهی کشور با پوشش ۵۰ درصدی هزینه‌ها و تا سقف ۴۰ میلیون ریال برای دریافت خدمات آزمایشگاهی از مراکز عضو شبکه بهره‌مند شوند.


مدیر شبکه آزمایشگاهی کشور با اشاره به بازه زمانی استفاده از این اعتبار تصریح کرد: امکان بهره‌مندی از یارانه خدمات آزمایشگاهی فصل زمستان ۱۴۰۴ تا پایان این فصل فراهم شد و تعداد قابل توجهی از پژوهشگران در این بازه زمانی از تسهیلات پیش‌بینی‌شده استفاده کردند.

یونسیان با بیان اینکه فرآیند ثبت درخواست‌ها به‌صورت الکترونیکی انجام شده است، خاطرنشان کرد: ثبت و مدیریت درخواست‌ها از طریق پرتال کاربری باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی کشور صورت گرفت و متقاضیان با مراجعه به سامانه my.labsnet.ir نسبت به تکمیل اطلاعات کاربری و ثبت درخواست خود اقدام کردند.

جزئیات اعتبار تخصیص‌یافته در فصل زمستان ۱۴۰۴

مدیر شبکه آزمایشگاهی کشور در ادامه، با اشاره به میزان اعتبارات تخصیص‌یافته و میزان استفاده از این تسهیلات در فصل زمستان ۱۴۰۴، اعلام کرد: میزان اعتبار تخصیص‌یافته به واجدین شرایط نسبت به دوره‌های قبل، رشد قابل توجهی داشته است، به طوری‌که این اعتبار تاکنون به بیش از ۵۷۰۰ عضو هیئت علمی دانشگاه‌های سراسر کشور و ۷۸۵۰ نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی اختصاص یافته است و این روند ادامه دارد.

یونسیان با اشاره به مبلغ اختصاص یافته از محل اعتبار یارانه زمستان استفاده از خدمات آزمایشگاهی برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان، توضیح داد: بالغ بر ۲۹ میلیارد ریال اعتبار توسط اعضای هیئت علمی و ۳۳ میلیارد ریال اعتبار توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی مورد استفاده قرار گرفته است.

وی با بیان این‌که ظرفیت طرح اعتباری فصل زمستان شبکه آزمایشگاهی کشور هنوز تکمیل نشده است و متقاضیان واجد شرایط می‌توانند تا زمان تکمیل ظرفیت از این خدمت استفاده کنند، افزود: تخصیص یارانه فصل زمستان 1404 شبکه آزمایشگاهی، تا پایان سال جاری ادامه خواهد یافت و واجدین شرایط می‌توانند با مراجعه به سامانه باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی کشور درخواست خود را ثبت کرده و از این حمایت‌ها بهره‌مند شوند.

خروج از نسخه موبایل