نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

بهبود عملکرد حرکتی افراد مبتلا به سکته مغزی

به گزارش سیناپرس از ایسنا، اغلب دستگاه‌های بدنسازی و فیزیوتراپی که تاکنون ساخته شده و مورد استفاده قرار گرفته است مانند تردمیل، الیپتیکال، دوچرخه ثابت و نیز تمرینات با وزنه، عموما قدرت عضلانی را در راستای رو به جلو بدن تقویت می‌کند و ابزارهایی نظیر صفحه لغزان (Tilt Board) صرفا جهت افزایش تعادل بدون تقویت قابل ملاحظه عضلات کاربرد دارد.

از سوی دیگر در بحث پزشکی و درمانی زمانی که سکته مغزی در نواحی مسوول حفظ تعادل بدن رخ می‌دهد مانند مخچه، بیمار قادر نخواهد بود تعادل خود را در حالت ایستاده و یا حتی نشسته حفظ کند به دلیل اینکه بعد از بروز این عارضه یک سمت بدن دچار بی حسی و اختلال در حرکت می‌شود.

یکی از درمان‌های موثر در مراحل پایانی زمان بازتوانی تمرینات و حرکاتی است که باعث افزایش تعادل فرد می‌شود؛ چراکه این تمرینات به دلیل ساختار جدی حرکتی خود، افزایش تعادل و قدرت عضلات را به طور همزمان در فرد ایجاد می‌کند.

در این راستا محققان کشور دستگاه «افزایش تعادل و تقویت عضلانی جانبی بدن» را عرضه کردند.

این دستگاه در زمینه پزشکی و عموما در مراکز کاردرمانی و فیزیوتراپی و همچنین در بخش ورزشی نیز در باشگاه‌ها کاربرد دارد؛ چرا که قادر است حرکات جانبی در ورزش را تا حد زیادی شبیه سازی کند و در نهایت منجر به افزایش قدرت و مهارت و در نتیجه بهبود عملکرد حرکتی فرد خواهد شد.

سالمندان نیز به دلیل کاهش تارهای عضلانی، تحلیل قدرت و آرتروز مفاصل که از موانع واکنش سریع برای حفظ پایداری و تعادل بدن در طی فعالیت‌های روزمره آنها به شمار می‌رود، نیازمند انجام تمرینات منظم تعادلی و قدرتی هستند که این دستگاه امکان انجام تمرینات مستمر را برای این افراد فراهم می‌کند.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل