نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

شیراز در اعتکاف رتبه اول کشور را دارد/ رشد ۷۰۰ درصدی بودجه و جهش در پروژه‌های کلان شهری

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز گفت: شیراز رتبه اول حضور در مراسم اعتکاف در کشور را داراست و مشارکت مردمی در برنامه‌های مذهبی و ملی بالاتر از میانگین کشوری است.

سید ابراهیم حسینی امروز، دوم دی‌ماه در نشست هم‌اندیشی با دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای (ملی مهارت) به تشریح عملکرد شورای ششم و پاسخگویی به سوالات دانشجویان در حیطه مسایل امور شهری پرداخت.

حسینی با بیان اینکه بودجه شهرداری شیراز از ۶۱۶۰ میلیارد تومان در ابتدای دوره به ۴۲ هزار میلیارد تومان افزایش یافته، گفت: این رشد ۷۰۰ درصدی، امکان اجرای پروژه‌های بزرگ را فراهم کرده است.

وی از ساخت همزمان ۴ خط مترو، احداث بزرگراه‌های شهید استوار، آیت‌الله رئیسی و شهید سلیمانی و آیت اله-حائری، و افتتاح «پل احمد بن موسی (ع)» به عنوان بزرگ‌ترین پل جنوب شهر نام برد. 

رئیس شورای اسلامی شهر افزود: پس از ۲۰ سال پیگیری، ۲۵۰۰ مترمربع از زمین‌های صداوسیما برای تکمیل مسیر بلوار جمهوری اسلامی آزاد شد که به کاهش چشمگیر ترافیک منجر گردیده است.

تأسیس مراکز فرهنگی و حمایت از برنامه‌های مذهبی

حسینی به اقدامات فرهنگی اشاره کرد و گفت: سه کتابخانه بزرگ در نقاط مختلف شهر، مجموعه سینمایی امین تارخ در جنوب شهر و تبدیل ساختمان قدیم شهرداری به موزه بلدیه، از جمله این اقدامات است.

وی با اشاره به آمارهای پژوهشی، بر حضور پررنگ مردم شیراز در مراسم مذهبی تأکید و اعلام کرد: براساس پژوهش‌ها، شیراز در شاخص‌هایی مانند حضور در اعتکاف، مراسم عزاداری و ثبت‌نام فرزندان در کلاس‌های قرآن همراه با ورزش، از میانگین کشوری و حتی برخی شهرهای مذهبی پیشی گرفته است.

حسینی افزود: مردم شیراز ضمن پایبندی به ارزش‌های دینی، مردمی اهل مدارا و مشارکت‌جو هستند. شورای شهر نیز با اختصاص ۳ درصد از بودجه به احیای محلات، تلاش کرده تا خدمات را به صورت متوازن در همه مناطق گسترش دهد.

به گزارش سینا و به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، حسینی در پایان، از زحمات ادوار گذشته شورا قدردانی کرد و گفت: در دوره ششم تلاش شده تا فعالیت‌ها یک‌جانبه نباشد و در تمام بخش‌های عمرانی، فرهنگی و اجتماعی به شهروندان خدمت‌رسانی شود.

خروج از نسخه موبایل