نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

نجات جان ۴ بیمار با اهدای عضو فرزند معاون رئیس جمهور

 

کارشناس مسئول تخصیص عضو از مرگ مغزی اداره پیوند معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: اعضای مرحومه حسنا سقاب اصفهانی فرزند معاون رئیس جمهور بعد از تایید مرگ مغزی و رضایت اولیای او به چهار بیمار نیازمند عضو، پیوند زده شد.

به گزارش خبرگزاری سیناپرس، راضیه حنطوش‌زاده درباره پیوند اعضای فرزند معاون رئیس جمهوری که در سانحه تصادف دچار مرگ مغزی شده بود، افزود: اهداکننده، مرحومه حسنا سقاب اصفهانی، کودک ۱۳ ساله بود که بعد از تایید مرگ مغزی و رضایت اولیا، به بخش فراهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان مسیح دانشوری منتقل شد.

وی ادامه داد: تصمیم گیری در شرایط بحرانی که به طور ناگهانی برای عزیزان اتفاق می‌افتد، نیازمند صبر و شکیبایی است که به لطف خدا حاصل می‌شود. روحیه ایثارگری بالا و عشق به نجات انسان‌ها باعث اخذ بهترین تصمیم یعنی اهدای عضو در این شرایط می‌شود.

کارشناس مسئول تخصیص عضو از مرگ مغزی اداره پیوند معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: اعضای این جان آفرین کوچک شامل کلیه‌ها، پانکراس، کبد و ریه‌ها به ۴ بیمار نیازمند عضو، اهدا شد و جان چند انسان نیازمند را نجات داد. همه این اعضا در بیمارستان‌های مسیح دانشوری، امام خمینی (ره) و مرکز طبی کودکان به بیماران نیازمند عضو، پیوند زده شد.

حنطوش زاده اظهار کرد: سالانه بیش از سه هزار بیمار نیازمند به اندام‌های حیاتی از اهداکنندگان مرگ مغزی نجات می‌یابند، در نتیجه باید در راه ارتقای فرهنگ اهدای عضو از مرگ مغزی تلاش کنیم.

به نقل از ایرنا یک دستگاه سواری تارا (حامل خانواده معاون رییس جمهور) روز دوشنبه نهم آذر در مسیر تهران به سمنان و در محدوده ایوانکی با یک دستگاه کامیون بنز که در حاشیه جاده متوقف بود، برخورد کرد که در این حادثه خانم فاطمه حیدری(همسر معاون رییس جمهور) ۳۴ ساله در صحنه در دم جان باخت و ۴ سرنشین دیگر (راننده خودرو، پدر همسر۵۶ ساله)، دختر۱۲ ساله و پسر ۱۱ و ۹ ساله معاون رئیس جمهور) در این خودرو مجروح و توسط نیروهای امدادی به بیمارستان معتمدی گرمسار و سپس به تهران منتقل شدند.

بر پایه گزارشات اولیه پلیس راه، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی خستگی و خواب آلودگی علت تامه وقوع این سانحه عنوان شد و علت اصلی حادثه پس از بررسی های کارشناسان پلیس راه اعلام خواهد شد.

 

خروج از نسخه موبایل