دمانس اولویت بهداشت جهانی قرار گرفت
مدیر عامل انجمن جهانی آلزایمر، مارکورتمن اظهار داشت که پیشنویس طرح ملی عملیاتی دمانس از سوی سازمان جهانی بهداشت برای کشورهای عضو و همچنین انجمن جهانی آلزایمر فرستاده شده تا ذینفعان نظرات خود را در مورد سند به دفتر مذکور ارسال نمایند. این طرح از اول تا نهم خرداد، در مجمع جهانی بهداشت مورد بررسی و به احتمال زیاد تصویب خواهد شد. این طرح دولتها را به داشتن طرح ملی دمانس تا سال ۲۰۲۵ ملزم مینماید. اطلاعرسانی در مورد دمانس و بیماری آلزایمر، کاهش عوامل خطر، تشخیص، مراقبت و درمان، حمایت مراقبین و تحقیقات در پیشنویس طرح دیده شده است.
سازمان جهانی بهداشت از کشورهای عضو میخواهد تا جهت دستیابی به اهداف طرح از هم اکنون فعالیتهای خود را از طریق همکاری با افراد مبتلا و انجمن های آلزایمرشروع نمایند.
کمیته علمی انجمن جهانی آلزایمر
رئیس کمیته علمی انجمن جهانی آلزایمر در گزارش خود به شورای انجمن جهانی گفت:
- بزودی از روش گرفتن آب نخاع جهت تشخیص بیماری آلزایمر در همه کشورها میتوان استفاده نمود.
- داروهای مختلفی برای مراحل بیماری تحت آزمایش است.
- هم اکنون در جهان، افراد داوطلب مبتلا که در مراحل اولیه بیماری هستند را جهت شرکت در تحقیقات ثبتنام میکنند.
- در تحقیقات، دوباره داروهای قدیمی را مورد بررسی قرار میدهند زیرا این داروها ارزانتر است.
- فعلاً برای دو سال آینده داروی جدیدی به بازار نخواهد آمد.
- تنها کاری که میشود کرد همان آموزش جامعه در مورد عوامل خطر و انتخاب سبک سالم زندگی میباشد.
- آقای مایکلهودین از ائتلاف جهانی سالمندی به مخاطبین خود در کنفرانس جهانی آلزایمر گفت که دمانس یک بحران بهداشت عمومی است که به زودی کشورها را ورشکست خواهد کرد.
طرحی از ژاپن جهت خوشحالی افراد مبتلا در مراکز مراقبتی
کشور ژاپن پیرترین کشور جهان است و به تبع آن در مراکز مراقبتی، شمار افراد مبتلا به دمانس و بیماری آلزایمر نمایان است. کارکنان یکی از این موسسات جهت خوشحالی این افراد، دومارتن برایشان برنامهریزی کردند به این معنا که افراد را برروی صندلی چرخدار نشاندند و مسافت مشخصی با خط آغاز و پایان با هول دادن چرخ توسط کارکنان را پیمودند. وجد حاصل این مسابقه در چهرههای شرکت کنندگان دیده میشد و افرادی که در آغاز بسیارغمگین بودند در پایان با لبخند مسابقه را ترک گفتند.
No tags for this post.