نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

تکمیل زنجیره ارزش فولاد را با جدیت دنبال می‌کنیم

مدیرعامل جدید شرکت فولاد غدیر نیریز با اشاره به برنامه‌های توسعۀ این مجموعه تأکید کرد: تکمیل زنجیره ارزش فولاد در اولویت قرار دارد و تمام طرح‌های توسعه باید با جسارت و قدرت پیش برود.

آیین معارفه محمدجواد احمدی به‌عنوان مدیرعامل جدید شرکت فولاد غدیر نی‌ریز با حضور مدیران ارشد شرکت سرمایه‌گذاری غدیر برگزار شد.

آیین معارفه مدیرعامل جدید شرکت فولاد غدیر نی‌ریز با حضور مدیران ارشد شرکت سرمایه‌گذاری غدیر و کارکنان شرکت فولاد غدیر نی ریز برگزار شد و طی آن، محمدجواد احمدی رسماً سکان هدایت شرکت فولاد غدیر نی‌ریز را بر عهده گرفت.

محمدجواد احمدی در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات مدیر عامل پیشین در دوران مسئولیت خود، گفت: امروز روز رفاقت‌ها و همدلی‌هاست؛ آمده‌ام تا با تکیه بر وفاق و همکاری، مسیر تعالی و توسعه پایدار شرکت را با همراهی همه شما ادامه دهیم.

وی با بیان اینکه مسیر توسعه از دل انسان‌ها می‌گذرد، افزود: بزرگ‌ترین مزیت رقابتی فولاد غدیر نی‌ریز، نیروی انسانی آن است. من برای رشد و ارتقای کارکنان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهم کرد و باور دارم باید منافع سهامداران، مدیران، پرسنل و منطقه به شکلی هم‌افزا و هماهنگ پیش برود.

مدیرعامل جدید شرکت فولاد غدیر نی‌ریز با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای مجموعه گفت: تمام طرح‌های توسعه باید با جسارت، شهامت و قدرت پیش برود. یکی از اولویت‌های ما تکمیل زنجیره ارزش فولاد است و ساخت واحد گندله‌سازی با همت کارکنان، فرصتی ارزشمند برای اشتغال جوانان نی‌ریزی خواهد بود.

احمدی با تأکید بر تعهد خود نسبت به مردم منطقه اظهار کرد: در برابر مردم پاسخگو خواهم بود و در حوزه مسئولیت اجتماعی، هیچ تلاشی را فروگذار نمی‌کنیم. شرکت فولاد غدیر نی‌ریز باید به‌عنوان یکی از ارکان صنعت فولاد کشور شناخته شود و در مسیر تولید پایدار، توسعه معدنی و ورود به بازارهای صادراتی گام‌های جدی بردارد.

وی افزود: برای تحقق اهداف بزرگ، نیاز به کار جهادی و شبانه‌روزی داریم. از هرگونه حرکت نمایشی پرهیز می‌کنیم، بر سلامت محیط کار تأکید داریم و از مدیران پاکدست و نیروهای بومی حمایت خواهیم کرد. در دوره مدیریت بنده، جانشین‌پروری و تربیت مدیران جوان نی‌ریزی به‌صورت جدی دنبال می‌شود تا بتوانند در آینده خود تولیدکننده فولاد باشند.

احمدی با تأکید بر ضرورت بازنگری در ساختار مدیریتی گفت: اهداف و استراتژی‌های جدید بر پایه توانمندی‌های واقعی منطقه تنظیم خواهد شد. امروز باید فرهنگ سازمانی را ارتقا دهیم، به بلوغ سازمانی برسیم و دست در دست هم برای اعتلای شرکت فولاد غدیر نی‌ریز تلاش کنیم.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل