نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

دانش آموختگان همچون خون تازه ای در کالبد علمی کشور هستند

به گزارش سیناپرس از ایرنا،  دومین جشن دانش آموختگان این پژوهشگاه همزمان با بیست و هفتمین سال تأسیس پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی برگزار شد.
در این مراسم، اعضای هیات رئیسه، اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان پژوهشگاه و 120 دانش آموخته مربوط به سالهای 90 تا 93 در رشته های شیمی و مهندسی شیمی مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری حضور داشتند.
رئیس پژوهشگاه شیمی در این مراسم، مهمترین وظیفه دانش آموختگان در دوران پس از فارغ التحصیلی را حفظ ارتباط با پژوهشگاه و ارائه خدمت به مردم و مملکت برشمرد و گفت: تحقق این امر نشانگر رسوخ علم در شخصیت دانش آموختگان است.
محمدرضا امیدخواه، انسانیت و فروتنی را از دیگر صفات اهالی علم و دانش عنوان کرد و از دانش آموختگان این مجموعه خواست که ارتباط خود را عوامل پژوهشگاه قطع نکنند.
وی خطاب به دانش آموختگان گفت: شما هم اکنون مانند خون تازه ای هستید که وارد شریان حیاتی و کاربردی بخش علوم و فناوری کشور شده اید و ارتباط تنگاتنگ شما با مراکز پژوهشی می تواند ضمن به روز نگه داشتن دانش شما و ارتقای آن، اهداف پژوهشگاه را نیز محقق سازد.
امیدخواه با برشمردن اهمیت علم شیمی در چرخه زندگی دانش آموختگان که دارای پتانسیل های بزرگی هستند مجدداً از آنان خواست کارآفرین خوبی باشند.
وی از دانشگاه استنفورد به عنوان نمونه موفقی از ارتباط سازنده و موثر دانش آموختگان با این مجموعه دانشگاهی عنوان کرد.
این مراسم دانش آموختگی با اهدای لوح سپاس و هدایا و عکس دسته جمعی با موسس و بنیانگذار پژوهشگاه شیمی (پروفسور بلورچیان) پایان یافت.
مرکز پژوهش‏های شیمی و مهندسی شیمی ایران با مجوز شورای گسترش آموزش عالی از سال 1368 با هدف فراهم آوردن امکانات پژوهشی بنیادی، کاربردی و آموزشی در زمینه‌های شیمی و مهندسی شیمی و پرورش استعدادها و خلاقیت موجود در کشور و بهره‌گیری از ذخائر عظیم نفت، گاز، معادن، فلزات، گیاهان دارویی و نیز فراهم آوردن تمهیدات برای تولید نیمه صنعتی تأسیس شد.
به منظور گسترش تحقیقات بنیادی، توسعه‏ای و کاربردی و همچنین تربیت و تأمین نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور در حوزه‏های شیمی و مهندسی شیمی، سطح این مرکز با موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از اردیبهشت ماه 1386 به پژوهشگاه ارتقا پیدا کرد و با عنوان پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران به فعالیت‏های خود ادامه داد.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل