نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

پارک علم و فناوری قزوین؛ از سیمرغ بلورین تا شهرک سینمایی جلوه‌های ویژه

 

 

رئیس و اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از شرکت «پویاگران هنر مینودری» به‌عنوان یکی از واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری قزوین بازدید کردند.

 

به گزارش خبرگزاری سینا، در جریان این بازدید که با حضور حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی رئیس و اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، فاطمه محمدبیگی نماینده استان در مجلس شورای اسلامی، علی هوشمند مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، حسینی مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان و پاکدامن مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار شد، مجید گلوئی رئیس پارک علم و فناوری قزوین با اشاره به توانمندی‌های استان در این حوزه گفت: با توجه به پتانسیل‌های قزوین در زمینه جلوه‌های ویژه و همچنین انجام بخش عمده‌ای از جلوه‌های ویژه فیلم‌های سینمایی و سریال‌های تلویزیونی کشور توسط شرکت‌ پویاگران که از واحدهای فناور مستقر در پارک قزوین است، با حمایت کمیسیون فرهنگی مجلس می‌توانیم نخستین شهرک سینمایی جلوه‌های ویژه را در استان احداث و راه‌اندازی کنیم.

وی افزود: پارک علم و فناوری قزوین با حضور این واحد فعال در این عرصه، تاکنون توانسته است دستاوردهای ارزشمندی کسب کند و این شرکت موفق به دریافت دو سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر شده است.

اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس نیز در این بازدید بر لزوم حمایت از ظرفیت‌های فناورانه و خلاق در حوزه هنر و سینما تأکید کردند و پارک علم و فناوری قزوین را یکی از محورهای مهم توسعه اقتصاد فرهنگی استان دانستند.

شرکت «پویاگران هنر مینودری» که سال‌هاست در حوزه جلوه‌های ویژه بصری فعالیت می‌کند، از جمله واحدهای فناور موفق مستقر در پارک علم و فناوری قزوین است.

این شرکت تاکنون جلوه‌های ویژه بسیاری از فیلم‌های سینمای ایران را برعهده داشته که از جمله آن‌ها می‌توان به فیلم‌های «خروج»، «احمد»، «تنگه ابوقریب»، «منصور»، «یدو»،«خائن کشی» و چندین اثر شاخص دیگر اشاره کرد.

همچنین این مجموعه توانسته است برای دو فیلم «خروج» و «احمد» سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را کسب کند.

گفتنی است اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس در پایان این بازدید از مجموعه «هاب فناوری های آینده» پارک قزوین نیز که دارای «سالن سینما»، «عینک های واقعیت مجازی» و «استودیو تولید محتوا» می‌باشد نیز بازدید کردند.

خروج از نسخه موبایل