رئیس مرکز بین‌­المللی آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه بوعلی منصوب شد

دکتر غلامحسین مجذوبی، رئیس دانشگاه بوعلی سینا در حکمی، دکتر اکبر مومنی‌راد را به عنوان رئیس مرکز بین‌­المللی آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان این دانشگاه منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

“با عنایت به تجارب ارزنده­ جنابعالی در حوزه آموزش و سوابق علمی و اجرایی شما، به‌موجب این حکم، به‌عنوان «رئیس مرکز بین‌­المللی آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه» منصوب می­‌شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره‌­گیری از تمام ظرفیت­‌های موجود و تعامل سازنده با حوزه­‌های مختلف اجرایی دانشگاه، زمینه ارتقاء بیش از پیش این مرکز را فراهم آورده، همت و سعی مضاعف خود و مجموعه­ تحت مدیریت را برای پیشبرد اهداف مورد نظر، به‌ویژه شناساندن فرهنگ ایرانی- اسلامی و جذب بهینه­ زبان‌آموزان معطوف نمایید.

توفیق و تأییدات روزافزون شما را از خداوند منان مسئلت می‌نمایم.

در پایان، دکتر مجذوبی از خدمات و تلاش‌های دکتر میثم نوری در مدت تصدی این مسئولیت تشکر و قدردانی کرد.”

 

گزارش: فاطمه عزیزی هرمز

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا