آبادانی و پیشرفت کشور در گرو حضور پرشکوه مردم در انتخابات است

به گزارش سیناپرس به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حمیدرضا طیبی در حاشیه بازدید از پنجمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل ریلی (صنایع، تجهیزات و خدمات وابسته) درباره دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت: نامزدهای محترم در صورت دادن یک شعار باید به شکل شفاف برنامه‌های خود را جهت تحقق شعارهایشان بیان کنند، زیرا هزینه‌های ایجاد یک شغل مولد در کشور به درستی بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان اعلام شده است. وضعیت منابع مالی بانک‌های ما نیز مشخص است و اگر تحریم هم به معنای واقعی برداشته نشود و سرمایه‌گذاری خارجی و مسیر فاینانس هم باز نشود، باید توضیح داده شود که منابع مالی و فناورانه چگونه تأمین می‌شود. یا چگونه منابع مالی مردم را به سمت تولید هدایت می‌کنند.

رییس جهاددانشگاهی تصریح کرد: باید توجه داشت ما نه می‌توانیم به صورت غیرمعقول درهای کشور را بر روی خارج ببندیم و نه می‌توانیم آن را باز کنیم. ضرورت اقتصاد درون‌زا و برون‌نگر و توسعه صادرات که مورد نظر مقام معظم رهبری است، تعامل منطقی و با برنامه در جهت پیشرفت دانش‌بنیان کشور براساس اصول عزت، حکمت و مصلحت با دنیا و استفاده هوشمندانه از منابع مالی و توانمندی‌های فناورانه آنها است.

برای برخی بی اخلاق ها در جریان برگزاری مناظره باید غصه خورد

دکتر طیبی در ادامه با اشاره به این که عدم رعایت اخلاق در مناظره‌ها بحث دیگری است که فقط برای آن باید غصه خورد، اظهار کرد: به نظر می‌رسد یک روش منطقی در مناظره‌ها می‌توانست آن باشد که در حوزه‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی متخصصان سؤال‌های مشخص را ‌مرتبط با حل مشکلات جامعه از نامزدها می‌پرسیدند و مجری متخصص نیز چگونگی اجرای برنامه‌ها را به چالش می‌کشید. یک جانبه سخن گفتن نامزدها و به ویژه زیر سؤال بردن عملکرد جمهوری اسلامی ایران با همه مشکلات در طی عمر کوتاه آن به خاطر صرفاً رأی‌آوری روش مناسبی نیست و نمی‌دانم علیرغم دیدن آسیب این روش در انتخابات قبلی باز همین روش‌ها را در معرفی نامزدها ادامه می‌دهیم.

توجه به انتخاب نسل جدید از مدیران خودباور و کاردان در دولت دوازدهم

وی در پاسخ به این سوال که شما به عنوان رییس جهاددانشگاهی چه توصیه‌ای به دولت آینده می‌کنید و چه درخواستی از آن دارید؟ گفت: اولین توصیه‌ به دولت آینده انتخاب نسل جدیدی از مدیران خودباور و کاربلد متناسب با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان کشور فارغ از گرایش‌های سیاسی آنهاست. ویژگی این مدیران مؤمن، انقلابی بودن، علمی بودن و موفق در انجام کار علمی در عرصه عمل و ایجاد ثروت است.

ضرورت اولویت بندی سریع زمینه های اصلی توسعه صنعتی کشور در دولت جدید

رییس جهاددانشگاهی با بیان این که دومین توصیه اولویت‌بندی سریع زمینه‌های اصلی توسعه صنعتی کشور است، افزود: سومین مورد تدوین استراتژی‌ توسعه فناوری ملی در اولویت‌بندی‌های انتخاب شده است و چهارمین موضوع تدوین مدل اقتصاد مقیاس در کشور است. ما در هر زمینه به چند تولیدکننده نیاز داریم.

وی با تأکید بر این که توصیه پنجم ایجاد آزمایشگاه‌های ملی مرجع براساس اولویت‌های انتخاب شده توسعه صنعتی کشور و اعتباربخشی به گواهی‌های صادر شده توسط آنها در حمایت از تولید ملی است، اظهار کرد: مشکل بزرگ ما عدم اعتماد برخی از مدیران و کارشناسان به توان ملی و علاقه برخی دیگر به خرید خارجی به خاطر منابع مالی آن و همچنین عدم تولید محصول با کیفیت توسط برخی از سازندگان است.

اصلاح نظام ملی نورآوری کشور

دکتر طیبی تصریح کرد: مورد ششم، اصلاح نظام ملی نوآوری و تقسیم کار ملی در سیاست‌گذاری تولید علم و تبدیل آن به فناوری و تبدیل فناوری به ثروت می باشد. نظام ملی نوآوری ما نیازمند برنامه ریزی دقیق تر برای رسیدن به جایگاه مناسب است.

وی در پایان گفت: هفتمین توصیه نیز حفظ برجام و تلاش برای رفع تحریم‌ها و حل مشکل مراودات بانکی با خارج و مورد هشتم مدیریت بازار کشور در صورت ضرورت واگذاری آن به شرکت‌های خارجی در مقابل گرفتن امتیاز انتقال فناوری و نهمین توصیه بازگرداندن سلامت کاری به گمرک ها و برخورد شدید با پدیده قاچاق و آخرین موضوع نیز تلاش برای تشکیل احزاب کارآمد و قوی و رسیدن به توافق ملی با این احزاب در مصالح ملی کشور است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا