نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

نامزدهای «جایزه شعر ساعد باقری» معرفی شدند

دبیر «جایزه شعر ساعد باقری» با اشاره به برگزاری آیین پایانی این رویداد در دوازدهم شهریور گفت: بعد از چندین مرحله داوری مقدماتی، هفت نامزد نهایی معرفی شدند و در آیین اختتامیه، ضمن معرفی برگزیده نهایی، از کتاب نخستین دوره این رویداد نیز رونمایی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری سینا، عبدالمهدی نوری از برگزاری آیین پایانی جایزه شعر ساعد باقری در دوازدهم شهریور ۱۴۰۴ به میزبانی خانه هنرمندان ایران خبر داد و گفت: پس از چند ماه تلاش و همراهی شاعران، منتقدان و دوستداران شعر، توانستیم به مرحله پایانی این دوره از جایزه برسیم. داوران این دوره هرمز علیپور، محمد سلمانی، اسماعیل امینی، حمیدرضا شکارسری و کبری موسوی قهفرخی بودند.

دبیر جایزه شعر ساعد باقری با اشاره به روند دریافت آثار افزود: مهلت ارسال آثار در ابتدا تا پایان تیرماه تعیین شده بود که با توجه به شرایط خاص کشور و همچنین استقبال چشمگیر شاعران، این مهلت تا نیمه مردادماه تمدید شد. خوشبختانه در نهایت هزار ۵۳۷ اثر متعلق به ۵۵۴ شاعر از ۲۹ استان کشور و ۶ اثر از خارج از کشور به دبیرخانه جایزه دریافت شد که نشان از استقبال شاعران از نخستین دوره این جایزه دارد.

او درباره فرایند داوری توضیح داد: چندین مرحله داوری مقدماتی برای بررسی آثار انجام شد و پس از عبور آثار برگزیده از این مراحل، داوری نهایی صورت گرفت. نتیجه این داوری‌ها معرفی هفت نامزد نهایی است که اسامی آن‌ها به ترتیب حروف الفبا بدین شرح اعلام می‌شود: نجمه باقی‌پور، داوود جمالی، روح الله سرطاوی، محمد عسکری ساج، علی فرزانه‌موحد، سعید مبشر و سارا متقی.

نوری در ادامه با اشاره به دشواری‌های مسیر برگزاری چنین رویدادهایی تصریح کرد: برگزاری جشنواره شعر خصوصی کار ساده‌ای نیست؛ محدودیت‌های مالی، دشواری‌های اجرایی و نیاز به حمایت‌های مادی و معنوی، همگی بخشی از این مسیر پرچالش بوده است. با این حال، آنچه باعث دلگرمی ما شد، استقبال شاعران جوان از سراسر کشور بود.

او در پایان تاکید کرد: جایزه شعر ساعد باقری جایزه‌ای مستقل است که بدون وابستگی به نهادهای دولتی و تنها با حمایت حامیان خصوصی برگزار می‌شود و در آیین اختتامیه ضمن معرفی برگزیده نهایی جایزه از کتاب نخستین دوره این جایزه نیز رونمایی خواهد شد.

 

خروج از نسخه موبایل