نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

پیوند هوش مصنوعی با صنایع خلاق و فرهنگی

محمدایمانی خوشخو، رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی

محمدایمانی خوشخو، رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی

 

 

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ در دومین رویداد تخصصی صنایع خلاق و فرهنگی بر ضرورت الگوبرداری از ظرفیت‌های فردی در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی تاکید کرد و گفت: هوش مصنوعی و سینما از جمله موضوع‌های مهمی هستند که در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی پیگیر آن هستیم.

 

به گزارش اختصاصی خبرگزاری سینا، محمدایمانی خوشخو، رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در دومین رویداد تخصصی صنایع خلاق و فرهنگی که امروز صبح در سالن کاظم آشتیانی دانشگاه علم و فرهنگ‌ برگزار شد، گفت: صنایع خلاق در شرایط بحرانی از اهمیت زیادی برخوردارند؛ صنایع فرهنگی از جمله  صنایعی هستند که حتی در زمان بحران می‌توانند به فعالیت ادامه دهند. امید به وجود آورند و به انسجام اجتماعی کمک کنند.

سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ افزود: صنایع خلاق با ویژگی‌هایی که دارند، می توانند بستری برای سلامت روان جامعه فراهم ‌کنند. زمانی که فرد با امید زندگی کند و مشغول فعالیت باشد، کار خود را تعطیل نخواهد کرد. همین امر یکی از جلوه‌های تاب‌آوری اقتصادی در صنایع فرهنگی است. در ۱۲ روز بحرانی اخیر هیچ‌یک از شرکت‌های ما تعطیل نشدند. هرچند دشواری‌هایی وجود داشت؛ اما این تجربه نشان داد که صنایع خلاق با ظرفیت‌های ویژه خود می‌توانند از بحران عبور کنند و جامعه را همراهی کنند.

 

 

بیشتر بخوانید:

هوش مصنوعی؛ پنجره‌ای برای رشد صنایع خلاق

صنایع خلاق؛ راه نجات از بحران اقتصادی

توسعه صنایع خلاق در دستور کار پارک‌های علم و فناوری کشور قرار گرفت

 

 

وی اظهارکرد: بسیاری از فعالیت‌هایی که شاید در سایر صنایع نیازمند ۱۰۰ نفر نیرو باشد، گاهی با خلاقیت یک نفر انجام می‌شود. ما در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی از چنین الگوهایی حمایت می‌کنیم. حتی اگر فردی بدون تیم مراجعه کند، فعالیت او را آغاز می‌کنیم تا بعدها بتواند نیروهای بیشتری به کار گیرد.

وی تصریح کرد: بحث هوش مصنوعی و سینما از موضوع‌های جدی ماست. هنرمندان در این زمینه نگرانی‌هایی دارند، اما در نشست اخیر مشخص شد که جایگزینی کامل صورت نمی‌گیرد بلکه باید تدابیری برای هم‌افزایی اندیشید. در ادامه، برنامه‌ای درباره موسیقی و هوش مصنوعی نیز در یکی دو ماه آینده برگزار خواهد شد.

ایمانی ادامه داد: همچنین بنا داریم نمایشگاه بزرگی در حوزه صنایع خلاق برگزار کنیم. این نمایشگاه قرار بود در کیش برگزار شود، اما بنابر برخی مسائل طی سه ماه آینده در تهران برگزار می‌شود. همه دست‌اندرکاران حوزه هوش مصنوعی در شورای سیاست‌گذاری در این نمایشگاه نیز حضور دارند.

وی در پایان با قدردانی از معاونت علمی ریاست جمهوری و دیگر حامیان پارک تصریح کرد: حضور دکتر علی، منتظری در جهاد دانشگاهی موجب ایجاد تحول و امید شده است. امیدواریم با همکاری همه دستگاه‌ها، در حوزه صنایع فرهنگی نیز همچنان پیشگام باشیم و در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی حرکت کنیم.

 

خروج از نسخه موبایل