صرفهجویی اقتصادی با تولید سیستمهای رایانهای یکپارچه AIO در کشور
به گزارش سیناپرس به نقل از خبرگزاری ایسنا، مهندس حمید توسلی، مدیرعامل این شرکت با اشاره به قرار داشتن تولید سختافزارهای رایانه در کشور در مراحل ابتدایی آن، گفت: شرکت ما در این طرح، به دنبال برداشتن قدمهای اول در راه تولید قطعات سختافزاری رایانه در کشور است.
مهندس توسلی هدف تعیین شده برای پروژه را تولید ماهانه ۲۵۰ عدد از سیستمهای رایانهای یکپارچه یا AIO عنوان کرد و افزود: بزرگترین مزیت رایانههای یکپارچه، رایانههای بدون کیس یا All-IN-Oneها، عدم نیازشان به کیس و اسپیکر است که با توجه به فضاهای محدود امروزی، مزیت بسیار مهمی به شمار میرود.
مدیرعامل این شرکت ادامه داد: AIOها پردازندهای به قدرت رایانههای معمولی دارند و در حالی که تمام ویژگیهای رایانههای خانگی را دارا هستند، اندازه آنها در نهایت به اندازه یک مانیتور LCD است.
وی با اشاره به قرار گرفتن قطعات سختافزاری مانند پردازنده، مادربورد، کارت گرافیک و دیگر سختافزارهای لازم برای کامپیوتر در پشت این صفحه نمایشِ غالبا لمسی و Full HD، افزود: در واقع در این سیستمها، کیس و مانیتور یکی شده، نیاز به اسپیکر مجزا وجود ندارد، رایانه جای اندکی را اشغال میکند و به دلیل نبود کابلهای موجود در کامپیوترهای معمول، کاربر میتواند یک میز کاری منظم داشته باشد.
مدیرعامل این شرکت افزود: این سیستمها همچنین به این دلیل که احتیاج به فرایند راهاندازی پیچیدهای ندارند، به محض خریداری قابل استفاده هستند.
مهندس توسلی با اشاره به کاهش چشمگیر برق مصرفی در این سیستمها و امکان نصب آنها بر روی دیوار، گفت: با توجه به مصرف کم برق و فضای اندکی که این کامپیوترها اشغال میکنند، این محصولات بیشتر برای محیطهای اداری کوچک، سازمانها، بانکها و… که فضا برای آنها اهمیت زیادی دارد و در عوض سیستمی میخواهند که کارآیی بالا و شکل ظاهری قابل توجهی نیز داشته باشد، کاربرد دارد.
وی با اشاره به تکمیل بودن پورتهای جانبی این سیستمها، از اقبال کاربران خانگی به این دستگاهها نیز خبر داد و گفت: اگر تنها پارامتر انتخاب رایانه ابعاد نمایشگر باشد، قطعا انتخاب رایانه AIO ارجحیت دارد. چون مدلهای پایه این دستگاه با مانیتورهای ۱۹ اینچ به بالا عرضه میشوند، اما حداکثر ابعاد به کاررفته در ساخت نمایشگر لپ تاپ ۱۷ اینچ است و تنوع این دسته از لپتاپها نیز چندان بالا نیست.
وی اظهار کرد: فروش متوسط این دستگاهها در حدود ۵۰۰ دستگاه در ماه است و چنانچه شرکت بتواند نیمی از این عرضه را با محصول بومیسازی شده جایگزین کند، تیراژ ماهانه در حدود ۲۵۰ دستگاه خواهد شد.
مدیرعامل این شرکت افزود: طیف استفادهکنندگان از محصول تمامی شرکتها و موسسات مانند بانکها، ادارات دولتی، مدارس، دانشگاهها، رستورانها و … و همچنین تمامی افراد مانند دانشجویان، دانشآموزان و … است و نمونههای باقابلیت این دستگاه نیز برای گیمرها و کاربران حرفهای که به فضای کاربری زیادی نیاز دارند، انتخاب مطلوبی است.
مهندس توسلی با اشاره به آمار فروش سالانه کامپیوترهای بدون کیس اپل، گفت: اپل سالانه در حدود ۱۳ میلیون از این دستگاه را به فروش میرساند که با در نظر گرفتن نسبت یک درصدی جمعیت ایران به نسبت جهان، نیاز سالانه بازار ایران به این نوع دستگاهها بیش از ۱۳۰ هزار دستگاه پیشبینی میشود.
وی با اشاره به قیمت ۲۶ تا ۳۰ میلیون ریالی نمونههای خارجی این محصول که با تعرفه حدود ۵۵ درصدی به کشور وارد میشود، گفت: تولید سیستمهای رایانهای یکپارچه در داخل کشور با کاهش تعرفه و رقابتی شدن قیمت محصول، کاهش ۳۰ درصدی قیمت آن را در پی خواهد داشت.
وی ضمن بیان این مطلب که تا کنون تنها شرکت مشابه فعال در این زمینه شرکت ماتریکس (ماتریس) است که در حال فعالیت با برند محصولات MSI بوده و از سال ۸۹ تولید این نوع محصولات را داشته است، افزود: بر این اساس شرکت ما، توانایی تامین نیاز بازار به تنوع محصولات و بازار رو به رشد آن را دارد.
مدیرعامل این شرکت با بیان اینکه دریافت تسهیلات از صندوق حمایت از صنایع الکترونیک، سرعت اجرای پروژه را افزایش داده است، اظهارکرد: به کمک این تسهیلات کارخانه آماده بهرهبرداری شده است و شرکت با تخصیص مناسب منابع، آماده شروع تولید این محصول و ارائه آن به مصرف کننده نهایی است.
بر اساس اعلام روابط عمومی صحا، مهندس توسلی همچنین با بیان این که نیاز اولیه سازمانها و ادارات دولتی در حال حاضر امنیت اطلاعات است، اظهار کرد: در این رابطه نیز شرکت ما به فناوری جدیدی در ساخت AIO UNIVO در ارتباط با تفکیک اینترنت و اینترانت داخلی دست یافته است که در سال جاری این محصول را در قالب AIO به بازار عرضه خواهد کرد.
No tags for this post.