نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

آغاز عملیات «پل زندگی» با ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار

شهردار کلان‌شهر شیراز از آغاز عملیات اجرایی پروژه «پل زندگی» در روزهای آینده خبر داد و این پروژه را گامی مؤثر در توسعه شهری، تقویت زیرساخت‌های گردشگری و ارتقای نشاط اجتماعی شهروندان عنوان کرد.

محمدحسن اسدی امروز، ۳۱ تیرماه ضمن اعلام این خبر، پروژه پل زندگی را بخشی از برنامه‌های فرهنگی شهرداری شیراز برای تحول زیرساختی در حوزه گردشگری و بهبود کیفیت زندگی شهروندان قلمداد و بیان کرد: این پروژه نه‌تنها یک زیرساخت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری، بلکه نمادی از پویایی، پیشرفت، نشاط و امید برای شهروندان خواهد بود که با رعایت استانداردهای محیط‌زیستی، عملیات اجرایی آن در روزهای آینده آغاز خواهد شد و قطعاً می‌تواند به ارتقای نشاط اجتماعی کمک کند.

شهردار کلان‌شهر شیراز طول کلی این پل با احتساب رمپ‌های مرتبط به آن را ۵۵۰ متر و با عرض متوسط ۱۵ متر عنوان کرد و افزود: اعتبار لازم برای اجرای این پروژه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان است.

اسدی با بیان اینکه در این پروژه به نیازهای متنوع شهروندان پاسخ داده می‌شود، تصریح کرد: پل زندگی شیراز به‌عنوان یک پروژه چندمنظوره، در واقع فراتر از یک گذر معمولی عمل خواهد کرد و می‌تواند با ترکیب کارکردهای فرهنگی، اجتماعی و تفریحی-گردشگری شهروندان، فضایی پویا برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و تقویت تعاملات اجتماعی خلق کند.

این مقام ارشد شهری شیراز با بیان این مطلب که پروژه پل زندگی با معماری مدرن و توجه به فضای سبز پیرامون آن طراحی شده است، گفت: این پروژه در مجاورت باغ‌موزه هنر قرار گرفته که علاوه بر مقوله گردشگری و فراغت شهروندان، اتصال باغات قصردشت به باغات ضلع شمالی بلوار شهید چمران و تسهیل دسترسی بین این دو منطقه را به همراه خواهد داشت؛ ضمن اینکه بلوار شهید چمران را به بام سبز به‌عنوان یکی دیگر از مناطق گردشگری و تفریحی شهر شیراز متصل خواهد کرد که در رونق گردشگری این منطقه نیز تأثیر بسزایی خواهد داشت.

وی افزود: این پروژه نمونه‌ای از پروژه‌های فرهنگی-اجتماعی در شهر شیراز است که این شهر را از لحاظ زیبایی بصری و همچنین تعاملات اجتماعی تحت تأثیر قرار می‌دهد و یکی از نقاط قوت شهر شیراز در حوزه فرهنگی-اجتماعی خواهد بود؛ که می‌تواند نماد جدیدی از هویت فرهنگی شهر شیراز و الگویی برای سایر شهرهای ایران در زمینه تلفیق فرهنگ و زندگی شهری باشد.

به گزارش سینا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، اسدی در پایان بر مشارکت شهروندان و ایجاد تعلق و همبستگی در راستای نگهداری از امکانات شهری تأکید و ابراز امیدواری کرد که این پروژه بتواند به جاذبه‌های گردشگری شیراز کمک کند و تبدیل به یکی از کانون‌های حیات اجتماعی شهر شود.

خروج از نسخه موبایل