زاکربرگ در مصاحبهای گفت: «روند محاسبات بهسمت طبیعیتر، اجتماعیتر و فراگیرترشدن پیش میرود. نسل بعدی پلتفرمها پس از گوشیها، عینکهای هوشمند خواهند بود.»
زاکربرگ در رویداد متا کانکت تأکید کرده بود که با توجه به استفادهی روزانهی بیش از یک تا دو میلیارد نفر از عینکهای معمولی، جایگزینی آنها با عینکهای هوشمند طی یک دههی آینده محتمل و سودمند خواهد بود. بهباور او، حتی افرادی که اکنون عینک نمیزنند بهتدریج جذب این فناوری میشوند.
زاکربرگ گوشیهای هوشمند را پلتفرمی با دستاوردهای بزرگ دانست؛ اما گفت که نوآوری در آن متوقف شده و شرکتهایی مانند اپل اکنون فقط روی همان محصول اولیه ماندهاند.
متا در سال ۲۰۲۱ با همکاری ریبن نخستین نسل از عینکهای هوشمند را عرضه کرد؛ محصولی با دوربین پنج مگاپیکسلی، دو اسپیکر و سه میکروفون که هنوز نمونهای اولیه از برنامههای بلندمدت این شرکت بهشمار میرود.
متا با سرمایهگذاری ۳٫۵ میلیارد دلاری در شرکت EssilorLuxottica، بزرگترین تولیدکنندهی عینک جهان، نشان داد که به آیندهی این فناوری متعهد است.
با وجود موفقیتهای اولیه، زاکربرگ تأکید کرد که این فناوری در آغاز مسیر است و باید با دید واقعبینانه به توسعهاش ادامه داد.