نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

معرفی ۴ ایده برتر پویش ملی «نوآفرین صنعت‌ساز» در پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه

پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه

پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه

 

 

پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فراخوان پویش ملی نوآفرین صنعت‌ساز را با هدف شناسایی استعدادهای خلاق و فناور در جهت شکل‌گیری هسته‌ها و کسب‌و‎‌کارهای فناورانه، در بهمن‌ماه ۱۴۰۳ آغاز کرد و در پایان چهار طرح به‌ عنوان ایده‌های برتر انتخاب شدند.

به گزارش خبرگزاری سینا، پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فراخوان پویش ملی نوآفرین صنعت‌ساز را با هدف شناسایی استعدادهای خلاق و فناور در جهت شکل‌گیری هسته‌ها و کسب‌و‎‌کارهای فناورانه، در بهمن‌ماه ۱۴۰۳ آغاز کرد. این برنامه، فرصتی ویژه برای کسب مهارت‌های تخصصی و راه‌اندازی کسب‌وکار در حوزه‌های گیم و انیمیشن، اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی فراهم کرد.

در قالب این پویش، مجموعه‌ای از حمایت‌ها و تسهیلات شامل مشاوره‌های عمومی و تخصصی، آموزش‌های فنی، فراهم کردن فرصت حضور در رویدادهای استانی و ملی، ایجاد بستر شبکه‌سازی با شرکت‌های فناور شاخص و پذیرش تیم‌های توانمند در پارک علم و فناوری استان به شرکت‌کنندگان ارائه شد.

 

 

همچنین در راستای انتخاب حوزه‌های تخصصی بازی‌سازی، انیمیشن، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء برای شکل‌گیری هسته‌های فناور در این پویش ملی، چهار بوت‌کمپ تخصصی در این حوزه‌ها در برج فناوری کرمانشاه برگزار شد.

در ادامه روند اجرای این پویش، برگزاری رویداد «امید» (فن‌سرمایه و فن‌بازار) در دستور کار قرار گرفت که از اسفندماه سال گذشته آغاز و آیین اختتامیه آن در اردیبهشت امسال برگزار شد.

این رویداد با استقبال مواجه شد به‌طوری‌که ۱۸۲ نفر در آن نام‌نویسی کردند و ۵۸ ایده نوآورانه دریافت شد. پس از غربالگری اولیه، ۴۰ ایده برگزیده و در نهایت ۲۸ ایده موفق مورد حمایت کمیته جذب و پذیرش قرار گرفت.

از میان این ایده‌ها نیز در نهایت چهار طرح به‌ عنوان ایده‌های برتر انتخاب شدند که به شرح زیر معرفی می‌شوند.

علی باوندپور دانش‌آموز دبیرستانی، با ایده تولید بازی دوبعدی به کمک موتور یونیتی، یکی از شرکت‌کنندگان موفق این پویش بود. وی با حضور در بوت‌کمپ‌های توانمندسازی گیم و انیمیشن پارک علم و فناوری کرمانشاه، توانست مهارت‌های خود را برای تحقق ایده‌اش توسعه دهد.

نگین صحرایی فارغ التحصیل دیپلم گرافیک هم با ایده طراحی و ساخت انیمیشن دوبعدی اجتماعی با محوریت شخصیت‌پردازی بومی در این رویداد شرکت کرد. صحرایی علاقه‌مند به تولید مجموعه‌ای انیمیشنی و اپیزودیک با رویکرد طنز اجتماعی به زبان فارسی و لهجه کردی کرمانشاهی است.

مارال صاحبی همدانی هم فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته فیزیک است که با طرح «پیاده‌سازی راهکارهای هوش مصنوعی کاربردی برای تحلیل داده‌های چندحسی» در این پویش مشارکت داشت. این طرح شامل پروژه‌هایی همچون فاصله قرنیه، نظارت هوشمند کشتارگاه طیور و دستگاه تشخیص خلوص مواد است.

امیررضا فایض‌زاده کارشناس ارشد مهندسی نرم‌افزار و ارائه‌دهنده ایده «سیستم هوشمند مانیتورینگ و کنترل آنلاین عوامل محیطی» هم دیگر برگزیده این پویش است. این سیستم متشکل از سخت‌افزار کنترل مرکزی و انواع حسگرها و عملگرها بوده که داده‌های لحظه‌ای را به سرور مرکزی ارسال و کاربر می‌تواند از طریق کامپیوتر، تبلت یا موبایل به‌صورت آنلاین بر آن نظارت و کنترل داشته باشد.

گفتنی است، پارک علم و فناوری کرمانشاه در طول اجرای این پویش با ارائه خدمات مشاوره تخصصی، برگزاری دوره‌های آموزشی، بوت‌کمپ‌های آموزشی، نشست‌های انتقال تجربه و جلسات مشترک با سرمایه‌گذاران خطرپذیر، زمینه رشد و پرورش هرچه بیشتر ایده‌ها را فراهم نمود.

 

خروج از نسخه موبایل