نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

انجام خدمات سلامت جسم و روان در قالب مسئولیت اجتماعی «مدرسه زندگی» شکل گرفت/ کاری جز همدلی با ایران از دستمان بر نمی‌آمد

 

 

فرانک شکوهی‌فر موسس پلتفرم «مدرسه زندگی» از شرکت های مستقر در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی که در ایام جنگ 12 روزه؛ «بسته حمایتی خدمات سلامت جسم و روان» ارائه کرده بود؛ در گفت‌‎و‌گوی اختصاصی با خبرگزاری سینا، گفت: قبل از اتفاق ناخوشایند جنگ تحمیلی رژیم متخاصم رژیم صهیونیستی پلتفرم مدرسه زندگی که در حوزه امور مشاوره فعالیت می‌کند؛ فراخوانی جهت جذب متخصصان روانشناسی و روانپزشکی ارائه کرد.

 

به گزارش خبرگزاری سینا، موسس پلتفرم «مدرسه زندگی» با هدف آرام بخشی به دل‌های نگران و تقویت امید و ایجاد همدلی، «بسته حمایتی خدمات سلامت جسم و روان» را در بستر سامانه هوشمند مشاوره ارائه کرده بود؛ در گفت‌و‌گوی اختصاصی با خبرگزاری سینا، درباره این بسته حمایتی توضیح داد: بعد از اعلام فراخوان و همزمانی آن با جنگ به عنوان یک پلتفرم در زمینه مشاوره باید کاری می‌کردیم تا مسئولیت اجتماعی خود را به مردم و کشورمان ادا می‌کردیم.

 

فرانک شکوهی‌فر، موسس پلتفرم مدرسه زندگی

بیشتر بخوانید: 

بزرگترین سرمایه ملّی ایرانیان همبستگی در بحرانِ جنگ بود

پلتفرم «مدرسه زندگی» در شرایط جنگی بسته حمایتی خدمات سلامت جسم و روان ارائه کرد

 

 

وی ادامه داد: از همین رو با توجه به این مطلب که بستر و زیر ساخت‌ها آماده بود، در مشورت با پزشکان متخصص روانشناس و روانپزشک تصمیم گرفته شد تا خدمات مشاوره به هموطنان که از جنگ هراسیده بودند ارائه دهیم و در عین حال پزشکان هم با رویی گشاده از انجام خدمات مشاوره به شکل رایگان استقبال کردند و به این ترتیب بود که پلتفرم «مدرسه زندگی» «بسته حمایتی خدمات سلامت جسم و روان» را منتشر کرد و حمایت‌های مشاوره‌ای بعد از جنگ همچنان ادامه دارد.

فرانک شکوهی‌فر در پاسخ به این سئوال که چرا انجام خدمات مشاوره‌ای را به شکل رایگان بر خود ملزوم کردید؛ اظهار داشت: پلتفرم «مدرسه زندگی» به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی در آن ایام خود را موظف به انجام چنین حمایتی می‌دید در واقع آنچه از ما بر می‌آمد به انجام رسید.

 

 

موسس پلتفرم «مدرسه زندگی» درباره تمایز و نوآوری این پلتفرم با سایر نمونه های مشابه دارد؛ گفت: پلتفرم مدرسه زندگی با نوآوری در اجرای فرآیندها در حوزه آموزش، مشاوره و اشتغال خلاق است. به عنوان مثال در سامانه رشد و نوآوری دانش آموزان تمایز با نمونه های مشابه این است که زیرساختی فراهم شده تادانش آموز پکیجی از خدمات را به صورت یکجا دریافت کند.

وی خاطرنشان کرد: در سامانه رشد و نوآوری اجتماعی تمایز با سایر نمونه ها اقداماتی با هدف پایدارسازی کسب و کارها همکاری در بخش فروش محصولات تولید شده است.

 

 

 

خروج از نسخه موبایل