آژانس انرژی اتمی در جنگ ۱۲ روزه سهیم بود/ غرب نقاب از چهره برداشت

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی علیهماالسلام با انتقاد از دولت‌های غربی و آژانس بین المللی انرژی اتمی در محکوم نکردم تجاوزات رژیم صهیونسیتی به ایران اسلامی، گفت: غربی‌ها در این چند روزه نشان دادند که صداقت ندارند و حتی حاضر نیستند که این جنایات را محکوم کنند.

ابراهیم کلانتری امروز، ۱۲ تیرماه در صد و یکمین جلسه جهاد تبیین که در سالن شهید آیت الله دستغیب برگزار شد، به تبیین ابعاد دیگری از جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونی آمریکایی علیه ایران اسلامی و نقش «ولایت» در پیروزی جبهه حق علیه باطل، پرداخت.

وی افزود: تاکنون ۱۰۱ جلسه از سلسله مباحث جهاد تبیین، در حرم مطهر برگزار شده که ۷۱ جلسه به تبیین نظریه «ولایت فقیه» اختصاص داشته و در سایر جلسات نیز مسائل روز مورد بررسی و تحلیل، قرار گرفته اند.

استاد دانشگاه تهران در ادامه، روایتی از محمد باقر علیه السلام، راجع‌به اهمیت جایگاه ولایت در اسلام، بیان کرد که ولایت را مهمترین رکن پنجگانه ای که اسلام بر آن بنا شده است، مطرح می‌نماید.

وی ادامه داد: در جلسات ولایت فقیه، هدف بیان مطالبی و دلایلی بود که روشن می‌ساخت چرا ولایت ستون بنیادی اسلام ناب می‌باشد و بقیه ستون‌ها پیرامون این ستون اصلی معنا پیدا می‌کنند. مغز متفکر و بنیان اصلی اسلام، اصل «ولایت» می‌باشد؛ که به سایر اصول و فروعات معنا و مفهوم می‌بخشد. اگر انسان، شب‌های زیادی به عبادت بپردازد ولی امام خود را نشناسد و ولایت نداشته باشد، آن‌ عبادت‌ها هیچ ارزشی ندارد. آن چیزی که به تمام اصول و فروعات اسلام معنی می‌بخشد، اصل «توحید» است.

همانگونه که در آیه ۲۵۷ سوره بقره نیز به آن اشاره شده است؛ زمانی ولایت «الله» استمرار و تجلی پیدا می‌کند که در نبی مکرم اسلام(ص) به ظهور می‌رسد و آن‌گاه کسانی که پیرامون پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) حضور دارند مفهوم پیدا می‌کنند و طاعات و عباداتشان معنی پیدا خواهد کرد. در غیاب پیامبر گرامی اسلام(ص) این ولایت در اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم السلام، تجلی و مفهوم پیدا می‌کند و در عصر غیبت، مظهر تجلی ولایت «الله» در عرصه اداره جامعه آن فقیه جامع شرایطی است که تالی تلو معصوم می‌باشد، یعنی با تقواترین، عالم‌ترین، شجاع‌ترین، مدیر و مدبرترین و زمان‌شناس‌ترین فرد که محل تجلی ولایت «الله» می‌شود و کارهای افراد در کنار ایشان معنا و مفهوم پیدا می‌کند و قرآن از این به «حزب الله» تعبیر می‌کند.

تولیت آستان مقدس، اظهار کرد: در قرآن به دو حزب اشاره شده است؛ نخست حزب الله و دیگری حزب شیطان که در مقابل آن قرار دارد؛ حزب‌الله یعنی آن حزبی که ولایت، خط اصلی آن‌را ترسیم می‌کند، و اگر این ولایت بریده و تکه‌تکه شد به حزب شیطان تبدیل می‌شود.‌

رئیس انجمن انقلاب اسلامی در ادامه به یکی از مهمترین درس‌های جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: رمز غلبه و آنچه که کشور را در مقابل هرگونه هجمه و جنگی بیمه می‌کند و افق پیروزی را در مقابل چشمان ما روشن نگه می‌دارد، سرمایه عظیم و بی‌بدیل «اتکا به نفس»، «آگاهی»، «انسجام ملی»، «اقتدار نظامی»، «غیرت ملی»، «ولایت مداری»، «دانش و تکنولوژی بومی»، «خودباوری»، «استقلال» و «فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی» است. ما با یک حمله ساده روبرو نبودیم و گواه این امر سخنان جِفری ساکس(Jeffrey Sachs)، استاد مشهور دانشگاه کلمبیا آمریکا می‌باشد که گفت «اسرائیل به ترامپ اطمینان داده بود که نگران نباش، این یک عملیات ۲۴ ساعته است، کل سران ایران را می‌کشیم، دولت جدیدی جایگزین می‌شود و همه‌چیز طبق برنامه پیش خواهد رفت. اما این اتفاق رخ نداد. سامانه‌های دفاعی اسرائیل آن‌گونه که سانسورچی‌های اسرائیلی می‌خواهند به ما بباورانند عمل نکردند. از روز دوم و سوم، سانسور نظامی مستقیم در اسرائیل اعمال شد و می‌دانیم خسارات گسترده و بسیار خطرناک برای اسرائیل بود.

وی اظهار کرد: جنگ اسرائیل علیه ایران تقریباً مشابه یک کودتا بود، اما کودتا را معمولاً اینگونه معنا می‌کنیم که یک جریان داخلی مانند ارتش، یک جناح مخالف و یا یک حزب علیه حزب حاکم دست به کودتا می‌زند، اما اینکه یک نیروی بیگانه بخواهد ظرف ۲۴ ساعت دست به کودتا و تغییر یک دولت در خارج از مرزهای خود بزند تقریباً این مورد در دنیا کم نظیر می‌باشد، آن هم برای کسی که با کشور مخاطب هیچ مرز مشترکی ندارد و این اوج جهل و بدبختی کشور متخاصم است که در رأس آن یک نخست وزیر سر تا پا نادان و متوهم قرار دارد که هرچه تلاش کرد نتوانست حتی حزب رقیب خود را در اسرائیل به حاشیه ببرد، حال چگونه قصد تصرف و تغییر یک حکومت آن هم ظرف ۲۴ ساعت را داشت؟

استاد دانشگاه تهران به خسارت‌های پیش آمده در تل‌آویو طی جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: رئیس دانشگاه این شهر اعلام کرده است از ۶۰ ساختمان این دانشگاه، ۳۰ ساختمان نابود شده و از بین رفته است، حالا اگر این جنگ یک سال طول بکشد چیزی از این کشور باقی نخواهد ماند. بسیاری از سیاستمداران و افراد خارجی این جمله را به کار بردند که یک سوم تل‌آویو در نتیجه حملات ایران از بین رفته است. همانطور که هر روز سانسورها از بین می‌رود و آمار دقیق‌تری اعلام می‌کنند، از خسارات و آسیب‌های بسیاری که این دولت متخاصم در این جنگ ۱۲ روزه متحمل شده است پرده برداشته می‌شود، به عنوان مثال مرکز تحقیقاتی وایزمن نزدیک به ۵۰۰ میلیون دلار خسارت دیده است.

وی تصریح کرد: این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، یک حادثه و جنگ کوچک نیست، بلکه محصول ۱۰ الی ۱۵ سال کار مستمر می‌باشد. زمانی که آنها اعلام می‌کنند ظرف ۲۴ ساعت دولت را تغییر خواهیم داد، یعنی اینکه همه کارهای زیرساختی را از قبل انجام داده‌اند و مردم آماده تغییر هستند، هیچ انسجامی در بین آنها وجود ندارد و ساختار سیاسی نیز متزلزل می‌باشد و آخرین ضربه را ظرف ۲۴ ساعت وارد خواهند کرد، یعنی سال‌ها در این زمینه کار کرده‌اند که به این نتیجه رسیده‌اند. اما بر خلاف این تصور غلط، در بیشتر نقاط کشور افراد حتی جنگ را احساس نکردند و شاید فقط از صدای پدافندها متوجه شدند که یک اتفاقی رخ داده است‌. حال باید دید چه چیزی باعث شده است که یک کشور بزرگ نزدیک به نیم قرن تحت شدیدترین هجمه‌های اقتصادی، امنیتی و نظامی باشد و تمام قدرت‌های جهانی علیه یک کشور کار کرده باشند، اما زمانی که جنگ رخ می‌دهد، تازه قدرتمندتر شود؟ جنگ ۱۲ روزه ایران را قوی‌تر از قبل کرده است و بسیاری از اندیشمندان و سیاستمداران نیز بیان کرده‌اند که حال ایران می‌تواند از موضع قدرت با جهان حرف بزند.

تولیت حرم مطهر، خاطرنشان کرد: چیزی که باعث شد ما به این قدرت خدادادی برسیم این است که همه بنیان‌ها و ستون‌های بزرگی که در کشور ما هستند، بر حول محور «ولایت» منسجم شده اند و این یک تغییر اساسی در دولت ما می‌باشد؛ بعد از دوره قاجار تاکنون یعنی از تاریخ سیاسی معاصر تا حال، ایران به لحاظ جغرافیای سیاسی ۳ برابر مساحت کنونی بوده است که دو سوم کشور کم کم جدا شده و به کشورهای دیگری تبدیل شده اند. کشورهایی که در گذشته جزو ایران بودند اما در خلال جنگ‌هایی که پیش آمده از دست رفته اند؛ آخرین بخشی که از ایران جدا شد بحرین بود که در سال ۱۳۴۹ بدون اینکه جنگی صورت بگیرد فقط به خاطر فشارهای سیاسی انگلستان از ایران جدا شد و شاه اعلام کرد که بحرین دیگر مورد نیاز ما نیست و نفت و منابع طبیعی زیادی هم ندارد و ما دیگر به آن نیازی نداریم!!! به این صورت بود که بحرین از ایران جدا شد. قبل از آن هم که هرات از ایران جدا شده بود و مناطقی نیز به شوروی و ترکیه بخشیده شد.

رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی، گفت: اگر به نقشه آغاز دوره قاجار تا امروز نگاهی انداخته شود، فقط یک سوم از کشور ایران باقی مانده است. از ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ که روز پیروزی انقلاب اسلامی ایران است تا امروز که سخت‌ترین جنگ‌ها، هجمه‌ها و بدترین نوع محاصره اقتصادی در همین نیم قرن اخیر رخ داده، حتی یک وجب از خاک ایران کم نشده است، حال در جنگ ۱۲ روزه به خیال خام خودشان می‌خواهند ظرف ۲۴ ساعت این کشور را تصرف و دولت آن را تغییر دهند. نتانیاهو اینگونه در این قضیه ترامپ را فریب داد.

کلانتری با بیان اینکه ایران در این جنگ ۱۲ روزه، تمام توان و قدرت نظامی خود را نشان نداد، گفت: با وجود اینکه در این زمان از تسلیحات پیشرفته خود هنوز استفاده نکرده‌ایم، بسیاری از سیاستمداران اعلام کرده‌اند که ظرف همین ۱۲ روز، یک سوم اسرائیل از بین رفته است آن هم با سلاح‌هایی که مربوط به سال‌ها قبل می‌باشد. در چنین شرایطی آنها متوجه اشتباه محاسباتی خود شدند و از طریق کشورهای همسایه درخواست اعلام آتش‌بس کردند

وی ادامه داد: تفاوت کار در ولایت می‌باشد، البته این به این معنا نیست که مردم را نا‌دیده بگیریم، مردم ایران همیشه غیرت ایرانی داشته اند و همیشه عشق وطن در آنها وجود داشته است، اما نقطه اتصال و مغز متفکری که به او وصل بشوند و کارآمدی اتفاق بیافتد، قبلاً در ایران وجود نداشته است، لذا زمانی که متفقین تهران را گرفتند اصلاً به شاه اجازه ندادند که با آنها دیدار و صحبتی داشته باشد و در زمان سقوط رضا شاه همین مردم باغیرت و با فرهنگ ایران در خیابان‌ها شادی به راه انداختند. این مردم، همان مردم گذشته هستند اما اگر یک محور نباشد که به گِرد آن جمع شوند و انسجام پیدا کنند، نتیجه آن جدایی و تکه تکه شدن کشور می‌باشد.

استاد دانشگاه تهران به نقش «ولایت» در نتیجه جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: در ساختار جمهوری اسلامی ایران، اعتقاد و ایمان به ولایت «الله» نقطه مرکزی ساختار سیاسی جمهوری اسلامی ایران است و اعتقاد به خدا ما را به این شرایط کنونی رسانده است که جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته است. دفاع و جهاد یک جزء از دین و باور اعتقادی ما می‌باشد، فقط بحث یک وجب خاک مطرح نیست، خاک زمانی که به ایمان ما تبدیل شد حاضریم برای آن جان بدهیم، اما اگر بخشی از ایمان نباشد ما حاضر نیستیم که در راه حفظ آن به شهادت برسیم. در پرتو ولایت، وطن، بخشی از ایمان و اعتقاد انسان می‌شود؛ «حُبُّ الوَطَنِ مِنَ الْایمانِ»؛ «دوست‌داشتن وطن از ایمان است». در پرتو اعتقاد به ولایت، فدا کردن جان برای حفظ وطن و خاک جزو اسلام ناب می‌شود و شهادت نیز در سایه آن، مفهوم و معنا پیدا می‌کند.

وی اظهار کرد: در پرتو اعتقاد به ولایت، حفظ و حراست از قلمرو ولی، به یک اعتقاد فرامرزی و جهانی تبدیل می‌شود؛ نمونه آن ابراز احساساتی است که در این جنگ ۱۲ روزه از سوی سایر کشورها نسبت به ایران صورت گرفت، که همه مربوط به ایمان است و مرز نمی‌شناسد. این یعنی اعتقاد به ولایت، و زمانی که ولایت پا به میدان گذاشت و محور شد، مرزها برداشته می‌شود. زمانی که ایمان و ولایت محور قرار گرفت، حتی کارهای روزمره ما نیز مفهوم و محتوا پیدا می‌کند.

کلانتری در ادامه با انتقاد از برخی جریانات سیاسی که سعی در جایگزین کردن نظریه حکمرانی و واژگان «دولت و ملت» بجای «امام و امت» دارند، گفت: واژه «دولت و ملت» در همه جای دنیا وجود دارد و یک مفهوم برخاسته از لیبرال- دموکراسی غرب می‌باشد که ابتدا در اروپا به کار برده شد و بعداً به‌صورت فراگیر در دنیا مورد استفاده قرار گرفت. اما باید توجه داشت آن چیزی که ارزش دارد و کشور را نجات داد و در این شرایط بحرانی به سمت موفقیت سوق داد، پیوند «امام» و «امت» بود، یعنی انسجام میلیون‌ها انسان مومن بر محور ولی خدا، که این مفهوم درستی است و می‌توان آن را به کار برد، زمانی که حوادث را تجزیه و تحلیل می‌کنیم به همین نتیجه می‌رسیم.

وی با بیان اینکه در تبیین نتایج جنگ ۱۲ روزه، باید از صحبت‌های انحرافی جلوگیری کنیم، گفت: زمانی که از «امت» و «امام» صحبت به میان می‌آید، به مردم احترام بیشتری گذاشته می‌شود و نقش آنها را پررنگ‌تر جلوه می‌دهیم. «امت» همان مردم و ملت می‌باشند به اضافه ولایت. «امام» و ولی فقیه هم یعنی همان دولت به اضافه توحید و خداشناسی، که بارها در جلسات ولایت فقیه به آن اشاره شده است. در نظام ولایت فقیه بیان نشده که از آن ویژگی‌هایی که در دنیا مطرح است برای مردم، کمتر گذاشته شود، حتی که باید در نظام جمهوری اسلامی نیز بیشتر هم باشد. یعنی یک رئیس دولت در دنیا باید زمان‌شناس، سیاستمدار، مدیر و مدبر باشد، اما در جمهوری اسلامی ایران، آن رئیس دولت، یعنی ولی امر، اضافه بر همه این ویژگی‌ها باید با تقواترین و دین‌شناس‌ترین نیز باشد.

استاد دانشگاه تهران، تصریح کرد: واژه «دولت و ملت» مفهوم خوبی دارد اما مفهوم «امام و امت»، ارزش افزوده دارد و دارای معنای بالاتری می‌باشد، لذا به خاطر یک سری تحلیل‌های انحرافی غربی این ارزش افزوده را از دست ندهیم.

وی با انتقاد از دولت‌های غربی و آژانس بین المللی انرژی اتمی، در محکوم نکردن تجاوزات رژیم صهیونی آمریکایی به ایران اسلامی، گفت: غربی‌ها در این چند روزه نشان دادند که صداقت ندارند و حتی حاضر نیستند که این جنایات را محکوم کنند و این بسیار خجالت آور می‌باشد. مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی حتی حاضر نشد به صورت لفظی هم حمله به مراکز هسته ای کشور را محکوم کند و به وظایف اصلی و بین المللی خود عمل نکرد. آژانس خود خیانت کرده و در برپایی این جنگ ۱۲ روزه، سهیم بوده‌ است و این یعنی غرب بدون نقاب، پس چطور می‌شود به آنها اعتماد کرد؟ حالا که خداوند عنایت کرده است که در پرتو ایمان و اسلام ناب قرار بگیریم، بعضی از افراد می‌خواهند از غرب تبعیت کنند و واژگان صد‌در‌صد انحرافی را که آنها استفاده می‌کنند به کار آورند و نظریه های آنها را احیا کنند. کسی که می‌خواهد انسجام الهی ایران را به واژه «دولت و ملت» که فرانسوی‌ها پایه‌گذار آن بودند تقلیل بدهد، این صد‌در‌صد خلاف آن چیزی است که واقع شده است و یک حرف انحرافی و باطل می‌باشد.

تولیت آستان مقدس، اظهار کرد: خدا را شاکر هستیم که در پرتو انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا و مجاهدت‌های حضرت امام خمینی(رحمت الله علیه) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) خداوند به همه این مجاهدت‌ها، سختی و مرارت‌ها برکت داد و نتیجه آن شد که کشوری در دنیا وجود داشته باشد که با تمسک به اسلام ناب، یعنی کتاب و عترت، بتواند تمام آزادگان جهان را سربلند کند و آنان به این کشور و اتفاقاتی که در آن رخ داده است افتخار کنند. ایمان و اعتقادات مرز جغرافیایی نمی‌شناسد، همانگونه که در زمان جنگ ۸ ساله تحمیلی، افراد اهل سنت و یا حتی از سایر کشورها از جمله کشور افغانستان در این جنگ حضور داشتند و به دفاع از کیان جمهوری اسلامی ایران پرداختند، عشق به اسلام ناب این گونه است و حد و مرزی ندارد.

کلانتری، در ادامه به نظرسنجی‌های‌ به عمل آمده پیرامون جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونی علیه ایران اشاره کرد و گفت: بر مبنای یک نظرسنجی بین المللی که خود آمریکایی‌ها انجام دادند، ۶۰ درصد از پاسخ‌دهندگان، کشورمان را برنده‌ی جنگ ۱۲ روزه بین ایران و رژیم صهیونیستی معرفی کردند. همچنین در نظرسنجی افکار عمومی مردم ایران درباره آتش‌بس با رژیم صهیونیستی که توسط پژوهشکده دانشگاه جامع انقلاب اسلامی، انجام شده است، ۶۱ درصد، ایران را دارای دست برتر نظامی می‌دانند و تنها ۱۷/۳ درصد صهیونیست‌ها و آمریکا را دست برتر دانستند و ۶۲/۹ درصد معتقدند که رژیم صهیونیستی به اهدافش نرسیده است. همچنین ۶۸/۴ درصد به رعایت آتش بس توسط رژیم صهیونیستی بی اعتماد هستند و این بر اساس تجربه و آگاهی می‌باشد. زمانی که مشاهده کردیم آنها بر هیچ اصولی استوار نیستند و به هیچ چیزی توجهی ندارند و دروغگویی و عهدشکنی جزو اصول آنها می‌باشد در نتیجه به آنها اعتمادی نداریم، نه تنها ما بلکه سران جمهوری اسلامی ایران و پدافندهای هوایی نیز به آنها هیچ اعتمادی ندارند و آماده پاسخگویی به جنایات مجدد آمریکا و صهیونیست‌ها هستند. در نظرسنجی دیگری که توسط مرکز تحقیقات و افکارسنجی سازمان صدا و سیما انجام شده است، ۹۰ درصد مردم ایران از عملیات موشکی کشورمان علیه اسرائیل احساس غرور و سربلندی دارند و ۸۹ درصد از مردم نیز معتقد هستند که ما باید بمب اتم داشته باشیم.

استاد دانشگاه تهران، در پایان اظهار کرد: ترامپ رئیس جمهور آمریکا، چندی پیش اعلام کرد که ایران باید تسلیم بی‌قید و شرط باشد!!! این یک سخن سخیف و بسیار نامناسب است، این جمله را در مقابل یک کشور زمانی به کار می‌برند که ساختار سیاسی آن از بین رفته باشد و نظام آن کشور نیز از هم پاشیده باشد و هرج و مرج در کشور وجود داشته باشد و هیچ دولتی در آن وجود نداشته باشد، این معنای تسلیم بی قید و شرط می‌باشد؛ نمونه آن، زمانی است که متفقین کار آلمان را تمام کردند و کشور آلمان سقوط کرده بود که گفتند هیتلر باید تسلیم بی قید و شرط باشد که در این زمان هیتلر خودکشی کرد. از نظر ۸۹ درصد از مردم کشورمان، نه تنها انسجام ملی از هم نپاشید و نظام از بین نرفت و روحیه خود را از دست ندادند، بلکه عنوان کردند که حتی باید ایران بمب اتم هم داشته باشند و این یعنی ارتقاء و پیشرفت. بر طبق همین نظرسنجی، ۸۸/۵ درصد مردم نیز معتقد هستند که صنعت موشکی برای کشور ضروری است و باید توسعه پیدا کند زیرا که سلاح دفاعی اصلی ایران می‌باشد.

به گزارش سینا، سلسله مباحث «جهاد تبیین» با موضوع محوری «ولایت فقیه» و همچنین سایر موضوعات سیاسی- اجتماعی، پنجشنبه‌ها از ساعت ۸ صبح در حرم مطهر برگزار و به صورت زنده از کانال آپارات به نشانی aparat.com/shahecheragh/live پخش می گردد.

همچنین فایل های صوتی و تصویری کامل جلسات در بخش ویژه سلسله مباحث ولایت فقیه در پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت شاهچراغ علیه السلام، به نشانی shahecheragh.ir/velayat قابل دریافت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا