نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

تعداد دانشمندان یک درصد برتر علوم پزشکی کشور به ۴۰ نفر رسید

به گزارش سیناپرس به نقل از ایسنا، در نتایج جدید رتبه‌بندی دانشمندان، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برتر دنیا مربوط به ماه March سال ۲۰۱۷ میلادی نظام رتبه‌بندی ESI، سهم دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از این دانشمندان، شامل ۲۲ نفر از دانشگاه علوم پزشکی تهران، ۴ نفر از دانشگاه‌های علوم پزشکی تبریز، ۳ نفر از دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد و بقیهالله، ۲ نفر از هریک از دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، اصفهان، شیراز و ۱ نفر از هریک از دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و زنجان است.

در رتبه‌بندی اخیر، آدکترسید ناصر استاد از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکترامیرحسین صاحبکار از دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دکتر صدف قاجاریه سپانلو از دانشگاه علوم پزشکی تهران برای اولین بار به جمع دانشمندان یک درصد برتر پُراستناد کشور پیوستند.

به گزارش ایسنا از وبدا، مبنای این رتبه‌بندی گردآوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات یک درصد مقالات دارای بیشترین استنادات در پایگاه اطلاعاتی ISI -Web of Sciences در فاصله ۱۰ سال و ۱۲ ماه از اول ژانویه ۲۰۰۶ تا پایان دسامبر ۲۰۱۶ بوده و اطلاعات آن هر دوماه یکبار روزآمد می‌شود.

فهرست دانشمندان یک درصد پُراستناد برتر علوم پزشکی کشور درماه مارچ ۲۰۱۷ نظام رتبه‌بندی بین‌المللیESI

 

 

 

 

خروج از نسخه موبایل