ستاد زیست‌فناوری به دنبال ایجاد تحول در اقتصاد کشور است

، مصطفی قانعی در جلسه کمیسیون هماهنگی و اجرایی ستاد توسعه زیست فناوری گفت: در این جلسه قصد داریم گزارش مختصری از اقدامات کارگروه پزشکی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ارائه شده و به نقد و برسی موانع موجود و پیشرفت های صورت گرفته بپردازیم.

وی افزود: این ارائه عملکرد با هدف تحقق سهم ۳ درصدی زیست فناوری کشور از بازار زیست فناوری دنیا و حرکت به سمتی است که با کمک زیست فناوری تحولی بزرگ در اقتصاد کشور و معیشت و زندگی مردم ایجاد کنیم.

به گفته قانعی نویسندگان سند زیست فناوری اولین گام را در حوزه تحول این حوزه برداشتند و امروز وظیفه ماست که این راه را ادامه داده و روند پیشرفت این حوزه را سریع تر کنیم.

وی تصریح کرد: گاهی ساختارها بیمار هستند و تکیه بر آنها وضع موجود را بدتر خواهد کرد و لازم است این ساختارها را تغییر دهیم، گاهی نیز ابزار لازم برای تحقق هدف مورد نظر پیش بینی نشده که باید ابزارهای لازم برای رسیدن به هدف را فراهم کنیم.

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی با اشاره به ارائه گزارش فعالیت ستاد به شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان سال ۹۵، گفت: موظف هستیم سالانه گزارش عملکردی را به شورایعالی انقلاب فرهنگی ارائه کنیم که خوشبختانه این شورا ارزیابی خوبی از عملکرد ستاد در سال گذشته داشت.

قانعی بیان کرد: یکی از مهم ترین مشکلات در حوزه زیست فناوری تغییر دیدگاه های اشتباه در این زمینه است که معمولا زمان و توان زیادی از فعالین این حوزه می گیرد و به نوعی تغییر فضا و دیدگاه مسوولان و دست اندرکاران کار بسیار طاقت فرسایی است.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی با بیان اینکه وظیفه ستاد ورود به فضای کسب و کار است، اظهار کرد: ستاد نباید تنها به وظایف ستادی خود بسنده کند بلکه باید در حوزه صف نیز ورود کرده و فضای کسب و کار را نیز رونق دهد.

وی ادامه داد: باید در کشور این موضوع نهادینه شود که یک درصد اقتصاد کشور مبتنی بر دانش باشد و دولت به این بلوغ برسد که از اقتصاد زیستی استفاده کند که این کار مستلزم ارائه برنامه های تحولی و اقتصادی خود  به صورت شفاف و کامل به دولت است.

قانعی با اشاره به برنامه سال ۹۶ ستاد بر اساس شعار امسال(اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال) گفت: برای تحقق شعار امسال در ستاد برنامه ریزیهای مختلفی صورت گرفته است که به حوزه تعریف استاندارد در حوزه غذا، اجرای طرح شورورزی و تثبیت خاک و ایجاد اشتغال و تولید در روستا بر اساس اقلیم مربوط می شود که برنامه های آن در جلسه بعدی کمیسیون هماهنگی و اجرایی ستاد توسعه زیست فناوری ارائه خواهد شد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا