در استونی گوشی هیچ دانش‌آموزی توقیف نمی‌شود

 

در حالی که بسیاری از کشورهای اروپایی به دنبال ممنوع کردن استفاده از تلفن همراه در مدارس هستند، استونی مسیر متفاوتی را پیش گرفته است. این کشور که در صدر رتبه‌بندی‌های آموزشی اروپا قرار دارد، طرح ملی AI Leap را آغاز کرده و قرار است تا سال 2027 مهارت‌های هوش مصنوعی را به بیش از 58 هزار دانش‌آموز و 5 هزار معلم آموزش دهد.

 

تلفن همراه، ابزار یادگیری در کلاس‌های استونی

به گزارش خبرگزاری سینا به نقل از theguardian، در مدارس کشور استونی، دانش آموزان برای استفاده از تلفن همراه مشکلی ندارند و حتی گاهی اوقات معلم‌ها از آن‌ها می‌خواهند تا در انجام تمرین‌ها و جست‌وجوی اطلاعات از تلفن‌های خود استفاده کنند. این رویکرد در واقع بخشی از سیاست دولت استونی برای هماهنگ شدن فناوری‌های جدید با نظام آموزشی است.

کریستینا کالاس، وزیر آموزش این کشور می‌گوید در مدارس استونی استفاده از تلفن همراه محسوب نیست و حتی باید به عنوان یک ابزار برای یادگیری استفاده شود، ما با این روند هیچوقت گزارشی از مشکل خاصی در این زمینه نداشته‌ایم.

طرح ملی AI Leap؛ آموزش مهارت‌های جهانی هوش مصنوعی

حالا استونی در ادامه مسیر خود برای استفاده از دنیای دیجیتال در جهت آموزش به دانش‌آموزان، از برنامه ملی خود به نام AI Leap رونمایی کرده، برنامه‌ای که هدف آن ارتقای سواد هوش مصنوعی در مدارس است. طبق اعلام رسمی وزارت آموزش این کشور، از سپتامبر سال جاری، دانش آموزان 16 سال به بالا به حساب‌های کاربری هوش مصنوعی دسترسی خواهند داشت. هدف این کشور آموزش مهارت‌های لازم به دانش آموزان در حوزه هوش مصنوعی است.

برای اجرای این برنامه، استونی با شرکت OpenAI وارد مذاکره شده تا زیرساخت‌های لازم برای استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در مدارس را فراهم کند. یادگیری اخلاق دیجیتال، یادگیری مستقل و برابری آموزشی از اهدافی است که این کشور قصد دارد به کمک هوش مصنوعی به آن‌ها برسد. مقامات استونی معتقد هستند که با این کار، این کشور کوچک اروپایی می‌تواند به یکی از پیشرفته‌ترین کشورهای دیجیتال و یکی از هوشمندترین مصرف‌کنندگان هوش مصنوعی در جهان تبدیل شود.

حالا با اجرای استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در آموزش، استونی می‌خواهد در مدل‌های سنتی یادگیری هم تغییرات اساسی ایجاد کند. وزیر آموزش این کشور معتقد است که در آینده نزدیک، نوشتن انشا و حفظ کردن مطالب جای خود را به ارزیابی‌های شفاهی، تمرکز بر مهارت‌های شناختی پیشرفته و تعامل انسانی با هوش مصنوعی خواهند داد. او می‌گوید هوش مصنوعی حالا می‌تواند بسیاری از کارهای انسان را سریع‌تر و بهتر انجام بدهد، بنابراین ما باید به سمتی برویم که جوانان بیشتر توانایی تحلیل، استدلال و تفکر انتقادی داشته باشند. اگر نتوانیم ذهن خود را ارتقا بدهیم، تکنولوژی در همه زمینه‌ها از ما جلو خواهد زد.

منبع
شهر سخت افزار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا