آنچه که باید درباره بازیگر بدون دستمزد انیمیشن پرطرفدار نتفلیکس بدانید

به گزارش ورج، یکی از جالبترین لحظات فصل چهارم انیمیشین پرطرفدار نتفلکیس، «عشق، مرگ و رباتها» (Love, Death & Robots) حضور مستربیست، یوتیوبر مشهور، در یکی از اپیزودها است. مستربیست ۲۷ساله که حالا جوانترین میلیاردر خودساخته دنیا بهشمار میرود، در قسمت «جیغ تیرانوسور»، بهعنوان مجری شرور مسابقهی تلویزیونی مخصوص ثروتمندان ظاهر میشود که در ایستگاهی فضایی در مدار مشتری برگزار میشود؛ جایی که گلادیاتورهای دستکاریشدهی ژنتیکی، سوار بر دایناسورها با هم مبارزه میکنند.
به گفتهی تیم میلر، خالق مجموعه و کارگردان این اپیزود، همکاری با مستربیست کاملاً از علاقهی شخصی او به این سریال آغاز شد. بعدتر، وقتی میلر فهمید که نقشی کاملاً مناسب برای او در ذهن دارد، این همکاری شکل جدیتری به خود گرفت.
میلر دربارهی حضور مستربیست در سریالش میگوید: «من یک مجری خبیث در داستان دارم و فکر کردم این نقش برای او کاملا مناسب است. وقتی برنامهی بیستگیمز را در آمازون دیدم، چند بار با خودم گفتم واقعا عجب آدمی است! در برخی لحظات، انگار از ناراحتی شرکتکنندگان مسابقاتش لذت میبرد. البته نه که آدم بدی باشد، اصلاً اینطور نیست؛ اتفاقا فوقالعاده خوشبرخورد و مهربان است. اما بهنظر میرسد از تماشای سازوکار تعامل انسانها چه در همکاری و چه در رقابت واقعاً لذت میبرد. و این ویژگیاش دقیقاً با این نقش همخوان بود.»
چون مستربیست یکی از طرفداران پروپاقرص سریال بود، بابت بازی در این اپیزود هیچ دستمزدی دریافت نکرده است! میلر در این مورد میگوید: «جیمی آنقدر سریال را دوست داشت که حاضر شد رایگان در آن بازی کند. ما که اصلاً توان پرداخت رقمهایی در حد و اندازهی او را نداشتیم، ولی خودش گفت مجانی این کار را میکند!»
بیشتر بخوانید:
بازی کنید و ثروت بسازید روایت جوانترین میلیارد جهان
میلر: «ما اصلاً توان پرداخت دستمزد مستربیست را نداشتیم؛ ولی او گفت مجانی بازی میکند.»
مستربیست مخاطبهای خیلی زیاد و وفادار دارد. اگر بتواند بخشی از اون مخاطبها را با خودش بیارود، میتوانیم گسترهی سریال را بیشتر کنیم و یک نسل جدید رو وارد دنیای تاریک انیمیشن کنیم که به نفع همه است.
اضافه شدن یک ستارهی یوتیوب با چنین ابعادی، تا حدی هم تصمیمی حسابشده بود. میلر میگوید یکی از اهداف این فصل، گسترش مخاطبان مجموعه بوده است؛ چرا که مخاطبان فعلی سریال، بیشتر از میان طرفداران انیمیشنهای علمیتخیلی، فانتزی و ترسناک هستند. مستربیست مخاطبان عظیمی دارد و صدها میلیون نفر عاشق او هستند. میلر اظهار امیدواری کرده است که حتی درصد کوچکی از آنها برای تماشای این اپیزود سراغ سریال بیایند.
مستر بیست با برگزاری رویدادهای بزرگ در دنیای واقعی بیگانه نیست. او کل حرفهی یوتیوبیاش را برپایهی مسابقاتی به سبک برنامههای تلویزیونی بنا کرده که در آن شرکتکنندهها برای دریافت جوایز نقدی بزرگ رقابت میکنند. همین موضوع باعث شد با «پرایم ویدیو» قرارداد ببندد تا مسابقهی Beast Games را تولید کند؛ مسابقهای که شرکتکنندهها در چالشهای عجیبوغریب برای بردن مبالغ کلان رقابت میکنند. با توجه به این پیشزمینه در دنیای واقعی، انتخاب مستربیست برای نقش مجری شرور در فصل چهارم Love, Death + Robots کاملاً منطقی به نظر میرسد.
مسابقهی «بیست گیمز» در مقیاسی عظیم و نفسگیر طراحی شد؛ جایی که هزار شرکتکننده برای دستیابی به جایزهی بزرگ ۵ میلیون دلاری و به سبک سریال اسکوییدگیمز با یکدیگر به رقابت پرداختند. تولید این رویداد پرهیجان با بودجهی سرسامآور ۱۰۰ میلیون دلاری، ممکن شد و در طول فیلمبرداری، دهها رکورد جهانی گینس را به نام خود ثبت کرد.
میلر میگوید: «بیش از صد داستان کوتاه در مجموعهی شخصیام دارم که مدام هم به آن اضافه میکنم. در هر فصل، آنها را با هم ترکیب میکنیم تا مجموعهای متنوع و جذاب بسازیم.» در یکی از اپیزودهای جدید، نبرد خونینی بین سربازان و موجودی اهریمنی که توسط نازیها در جنگ جهانی دوم به سیارهی زمین احضار شده، روایت میشود. اپیزودی دیگر، اعترافات خندهدار و چندشآور وسایل هوشمند خانه دربارهی انسانها است و پس از آن، اپیزودی مانند جیغهای تیرانوسور را داریم که چند وجه مختلف را در خود دارد. میلر میگوید: «عناصر عاشقانه و تراژیک در این اپیزود وجود دارد، ولی دلیل اصلی جذابیتش این است که دایناسورها در فضا با هم میجنگند!»
او اضافه میکند که هدف اصلی تیم در هر فصل، رسیدن به تعادلی مناسب میان تاریکی و روشنایی، فانتزی و علمیتخیلی، و سایر عناصر متنوع است. میلر نمیخواهد مجموعه وارد چرخهی تکرار شود؛ اگرچه شاید گاهی این اتفاق ناخواسته رخ میدهد. او به قضیهی این تکرارهای ناخواسته هم اشاره میکند و میگوید: «مثل قضیهی گربهها. بهطرز عجیبی تعداد زیادی اپیزود دربارهی گربه داریم، درحالیکه اصلا عمدی نیست؛ من حتی گربه دوست ندارم! ولی خب، انگار خودش پیش میآید.»