بررسی کاربرد علوم مکانی در مدیریت بحران‌ها و حوادث طبیعی

دوره آموزشی بین‌المللی کاربرد علوم مکانی در مدیریت بحران‌ها و حوادث طبیعی توسط پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران با همکاری پردیس دانشکده‌های فنی، دانشگاه علمی کاربردی اشتوتگارت و مؤسسه تبادلات آکادمیک آلمان (DAAD) از امروز، 9 اردیبهشت ماه در پردیس کیش افتتاح شد.

این دوره آموزشی تا 14 اردیبهشت به طول می‌انجامد و حدود 20 استاد، محقق و پژوهشگر از سراسر جهان همراه با همتایان ایرانی خود شرکت دارند. موضوع اصلی این دوره «کاربرد علوم مکانی در مدیریت بحران‌ها و حوادث طبیعی» در حوزه مهندسی نقشه‌برداری (زمینی، هوایی و ماهواره‌ای) و کاربردهای اطلاعات مکانی و سنجش از دور در حوزه‌های مختلف شهری و برون‌شهری است.

از جمله اهداف اصلی این کارگاه، ایجاد تمهیداتی برای تبادل اطلاعات و تجربیات میان پژوهشگران و اساتید معتبر داخلی و بین‌المللی و همچنین سازمان‌های مرتبط دولتی و خصوصی است.

محورهای اصلی دوره، کاربردهای علوم مختلف حوزه مهندسی نقشه‌برداری در مطالعات علوم زمین و در حیطه مدیریت و پایش مخاطرات و بحران‌های زیست‌محیطی و ارزیابی خسارات ناشی از آنهاست.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا