استاندار فارس:
اقتصاد دانشبنیان راه نجات درآمد و ارزآوری کشور است

استاندار فارس بر ضرورت توجه به شرکتهای دانش بنیان و حمایت از تولیدات آنان در جهت افزایش درآمد و ارزآوری کشور تاکید کرد.
حسینعلی امیری امروز، 28 اردیبهشت ماه در جلسه ستاد اقتصاد دانش بنیان با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور و سایر مسئولان و مدیران استانی و شهری برگزار شد، بر اهمیت شناخت و توجه به شاخههای جدید دانش در جهت تولید و کسب درآمد تاکید کرد.
وی با اشاره به ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان و نبوغ و تخصصی که نیروهای جوان و تلاشگر ما در این شرکتها صرف میکنند، بر ضرورت حمایت از آنان در جهت دستیابی به اهداف والای اقتصادی تاکید کرد.
استاندار فارس با اشاره به تجربه کشورهای دیگر در استفاده از فناوریهای دانشبنیان، یکی از ملاکهای توسعه و پیشرفت هر کشور را توجه به این شرکتها عنوان کرد.
امیری فاصله ایجاد شده میان کشورهای پیشرفته و کشورهای کمتر توسعهیافته را در بهرهگیری از تکنولوژیهای مدرن و تولید دانش مطابق با نیازهای روز عنوان و تصریح کرد: بایستی با جدیت به این مقوله بپردازیم تا فاصله خود را با کشورهای پیشرفتهتر کم کنیم
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور نیز در این نشست وعده داد: هر دانشگاه یا پارکی که بتواند طرحهایی با اسناد سرمایهگذاری معتبر ارائه دهد، معادل آن مبلغ از سوی معاونت ریاست جمهوری دریافت خواهد کرد.
حسین افشین ادامه داد: سقف این مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان بوده و پرداختها به صورت رقابتی و به ترتیب اولویت دریافت طرحها انجام میشود.
معاون رئیس جمهور همچنین از اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح تصفیه شیرابه زباله با استفاده از فناوری پلاسمای سرد در شیراز خبر داد که با همکاری شهرداری شیراز و یکی از شرکتهای دانشبنیان استان انجام میشود و گفت: علاوه بر این، ۲۰ میلیارد تومان برای حمایت از شرکتهای فعال در حوزه هوش مصنوعی در فارس در نظر گرفته شده است.
به گزارش سینا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری فارس، افشین خاطرنشان کرد: استان فارس در حال حاضر دارای ۳۶۳ شرکت دانشبنیان است، در حالی که میانگین کشوری ۶۰۰ شرکت است و باید تا پایان سال جاری به این تعداد برسد.