دبیر اجرایی کنگره و نمایشگاه بینالمللی هوش مصنوعی با عنوان «کیش آی ویژن ٢٠٢٥» مطرح کرد:
گامی برای آغاز شهرهای هوشمند در ایران

دبیر اجرایی کنگره و نمایشگاه بینالمللی هوش مصنوعی با عنوان «کیش آی ویژن ٢٠٢٥»، این نمایشگاه را گامی مهم در مسیر پروژهای ملی خواند که هدف آن، همافزایی میان صاحبان فناوری و متقاضیان راهحلهای هوش مصنوعی است. او معتقد است این پروژه، نه متعلق به یک گروه خاص، بلکه آیندهای مشترک برای مردم، نسل جوان و کشور است.
به گزارش خبرگزاری سینا، به گفته علی خواجه نژاد نمایشگاه هوش مصنوعی کیش، صرفاً یک رویداد فناورانه نیست، بلکه آغاز یک حرکت ملی برای آینده کشور است. او اظهار داشت: پروه هوش مصنوعی فراتر از برگزاری یک رویداد است. هوش مصنوعی یک پروژه ملی است. ما داریم مسیر یک پروژه ملی را پایهریزی میکنیم؛ پروژهای که متعلق به همه مردم است. برخی تصور میکنند این جرقه در شرکت همایش سازان عصر جدید زده شده، در حالیکه اصل ماجرا متعلق به نسل جوان و آیندگان این کشور است.»

او با اشاره به ماهیت مشارکتی این نمایشگاه افزود: «در این نمایشگاه، همه کسانی که توانستهاند چیزی در حوزه هوش مصنوعی ابداع یا اختراع کنند، چه برنامهنویس، چه شرکت نوآور، چه پژوهشگر، در کنار آنهایی قرار گرفتهاند که به این فناوری نیاز دارند. هدف ما این است که این دو گروه، یعنی عرضهکننده و متقاضی، روبروی هم قرار بگیرند، گفتوگو و تبادل اطلاعت کنند و از دل این تعامل، اتفاقهای تازهای بیرون بیاید.»
بیشتر بخوانید:
پارک علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی حامی بخش خصوصی در حوزه هوش مصنوعی است/ رویداد «کیش آی ویژن» محورِ وحدت رویه در AI
استفاده از ظرفیتها و فرصتهای هوش مصنوعی در کشور
ساماندهی هوش مصنوعی با حمایت نگاه حاکمیتی امکان پذیر است
سیناکست ۴/ از رویداد کیش آی ویژن چه خبر؟
مدیرعامل شرکت همایش سازان عصر جدید با تأکید بر کاربردی شدن دستاوردها گفت: «همه چیزهایی که تا الان توسط جوانان، شرکتها و سازمانها بهدست آمده، باید بهکار آنهایی بیاید که نیاز دارند و برنامهای برای آینده دارند؛ آیندهای که میتواند از همین حالا در جزیره کیش شروع شود.»
خواجه نژاد درباره انتخاب کیش به عنوان محل برگزاری این رویداد، چنین توضیح داد: «جزیره کیش فقط یک محل تفریح نیست. ما این ظرفیت را در کیش میبینیم که بتواند نقطه شروع شهر هوشمند در ایران باشد و این امر به تدریج به کل کشور تسری پیدا کند. از سوی دیگر امکانات، موقعیت جغرافیایی و زیرساختهای موجود در کیش، کمک میکند که این حرکت سریعتر از جاهای دیگر کشور پیش برود.»
کنگره و نمایشگاه بینالمللی «کیش آیویژن ۲۰۲۵» با هدف نمایش توانمندیهای هوش مصنوعی ایران و توسعه زیستبوم نوآوری، از ۱۱ تا ۱۴ شهریور ۱۴۰۴ به همت پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی در مرکز همایشها و نمایشگاههای بینالمللی کیش برگزار میشود.
این رویداد با همراهی سازمان منطقه آزاد کیش، وزارتخانهها، شرکتها و نهادهای تخصصی، بستری برای ارتباط میان عرضهکنندگان و متقاضیان هوش مصنوعی و گامی در جهت تبدیل کیش به قطب تجاریسازی هوش مصنوعی در منطقه است. اطلاعات بیشتر در سایت www.kishivision.com در دسترس است.
No tags for this post.