در آیین تجلیل از پیشکسوتان برتر پارک فناوری پردیس که بهمن ماه سال گذشته برگزار شد، سه فناور برتر پارک در سال ۱۴۰۳ معرفی شدند. نقشآفرینی در تولید و توسعه محصولات در حوزه رزین، نقشآفرینی در پروژههای فرمولاسیون و تولید محصولات دارویی از فعالیتهای این سه فناور برتر است. فناورانی که حضور در پارک فناوری پردیس و همافزایی شکلگرفته در آن را یکی از ویژگیهای بارز این پارک بیان میکنند.
به گزارش خبرگزاری سینا، آیدا موسوی کارشناس ارشد تحقیقوتوسعه شرکت رزیتان از شرکتهای عضو منطقه بینالمللی نوآوری ایران از فناوران برتر پارک فناوری پردیس در سال ۱۴۰۳ است. وی متولد ۱۳۷۴ و دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه صنعتی شریف در رشته شیمی تجزیه بوده که تاکنون ۲ کتاب و دو مقاله معتبر بینالمللی از وی به چاپ رسیده است.
نقشآفرینی مستقیم در توسعه و تولید ۹ محصول جدید در حوزه رزین از فعالیتهای این فناور برتر است. وی در خصوص فعالیت در پارک فناوری پردیس گفت: فضای پارک، فضایی فناورانه است و بهمحض ورود به پارک میتوان این فضا را حس کرد.
موسوی افزود: حجم بالای کاری و همزمانی آن با تحصیل در مقطع دکتری از چالشهای فعالیت من بوده است که با همکاری سایر همکاران در شرکت رزیتان توانستیم محصولات مختلفی در حوزه رزین را تولید کنیم. دو مورد از این محصولات امسال در اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس رونمایی شد.
وی ادامه داد: پروژههایی برای آینده شرکت تعریف شده است و در حال برنامهریزی برای انجام آنها هستیم. حضور در داخل کشور فرصتهایی برای پیشرفت به وجود می آورد و ترجیحم این است که در داخل کشور فعالیت داشته باشم.
احمد فیروز پور مدیر تحقیقوتوسعه شرکت زیست تخمیر از شرکتهای عضو منطقه بینالمللی نوآوری ایران، دیگر فناور برتر پارک فناوری پردیس در سال ۱۴۰۳ بود. وی متولد ۱۳۵۳ و دارای مدرک دکتری حرفهای داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده که ۷ مقاله معتبر بینالمللی از وی به چاپ رسیده است. ثبت یک اختراع ملی، عضویت در کمیته نانوفناوری جهاد دانشگاهی و نقشآفرینی مستقیم در ۸ پروژه فرمولاسیون دارویی از فعالیتهای این فناور برتر است.
فیروز پور در خصوص حضور در شرکت زیست تخمیر گفت: تاکنون پروژههای مختلفی در این شرکت انجام دادهایم که ۴ پروژه پروبیوتیک و یک پروژه داروهای ویژه به نتیجه رسیده است. همچنین ۳ داروی مکمل را وارد بازار کردهایم.
وی افزود: در حال کار بر روی ۱۲ مولکول داروهای خاص در شرکت زیست تخمیر هستیم و امید داریم در سالهای آینده بتوانیم این داروها را به تولید برسانیم.
فیروز پور فضای پارک فناوری پردیس را فضایی پویا برشمرد و افزود: شرکتهای پارک و فناوریهای این شرکتها، فضایی فعال و پویا به بار آورده است و فعالیت در این مجموعه، میتواند به ارتقای شرکتها بیفزاید. همچنین حضور جوانان و نوجوان در این منطقه، از ویژگیهای آن است و در رویداد المپیک فناوری که پاییز امسال برگزار شد، حضور این جوانان قابلتوجه بود.
رؤیا سلیمانیان سرپرست تحقیقوتوسعه شرکت فرآوردههای دارویی پویش دارو، دیگر فناور برگزیده پارک فناوری پردیس است. انتشار ۷ مقاله معتبر بینالمللی و نقشآفرینی در ۱۱ پروژه تولید محصولات دارویی از فعالیتهای این فناور برتر می باشد.
وی در خصوص فعالیت در شرکت پویش دارو گفت: مهمترین پروژهای که در طول این سالها داشتیم، هورمون رشد و انسولینهای انسانی بود که از روزهای خوب فعالیت در این شرکت بود.
بر اساس این گزارش، فناوران برتر پارک فناوری پردیس هر ساله همزمان با برگزاری آیین تجلیل از پیشکسوتان فناوری پارک فناوری پردیس انتخاب میشوند.