نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

جشنواره شیخ بهایی به‌عنوان یک برند فناورانه ایرانی در تقویم رویدادهای بین‌المللی نوآوری جای می‌گیرد

 

 

نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با فن آورانِ ایرانی و بین الملل با حضور مهدی جمالی استاندار اصفهان، سردار مولوی رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور، رئیس دفتر سازمان یونسکو در تهران و روسای علم و فناوری ایران و جمعی از فن‌آفرینان، طراحان کسب و کار، کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و متخصصان آغاز به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان آغاز به کار کرد.

 

حضور مهمانان خارجی گام مهمی در بین‌المللی شدن جشنواره فن آفرین شیخ بهایی

به گزارش خبرگزاری سینا، مهدی ابطحی رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ضمن خوش آمدگویی به مهمانان و فن آوران ایرانی و خارجی حاضر در مراسم گفت: پایه تاسیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سال 2000 بنا گذاشته شد و در این مدت علاوه بر دستاوردهای فناورانه ارتباط‌های بی‌شماری با جوانان دانش محور ایرانی و خارج از کشور گرفته شده است و حاصل آن حضور مهمانان خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و برخی از سفرا، در نوزدهمین جشنواره ملی شیخ بهایی است که به اغتقاد من گام مهمی به سوی بین‌المللی شدن این رویداد برداشته است.

مهدی ابطحی ادامه داد: در جشنواره نوزدهم شیخ بهایی میزبان مهمانان خارجی از کشورهای مختلف از جمله نمایندگان کشور چین در گروه بریکس، سفیر سودان و معاون سفیر عربستان سعودی هستیم.

 

بیشتر بخوانید:

 

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در شبکه سازی جهانی نقش موثر دارد

فن آفرین‌های هنر انیمیشن داوری می‌شوند

بررسی دستاوردهای کسب و کار انیمیشن در جشنواره شیخ بهایی

 

 

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان این مطلب که نمایندگان برخی سازمان‌های وابسته به سازمان ملل متحد مانند فائو (سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد)، یونسکو (سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد) و برنامه عمران ملل متحد (UNDP) نیز در این دوره از جشنواره حضور دارند؛ گفت: جشنواره ملی شیخ بهایی در طول نوزده سال برگزاری و تاثیرگذاری خود همواره فرصتی فراهم کرده تا نهادهای بین‌المللی یا توانمندی‌ جوانان متخصص در حوزه‌های نوآوری‌ها و فناوری‌های از نزدیک آشنا شوند.

 

 

بررسی نقش‌آفرینی ایرانیان در بازارهای جهانی فناوری

ابطحی ادامه داد: در ویژه‌ برنامه‌ «افق چشم انداز همکاری های علمی و فناوری ایران و جهان» آخرین دستاوردها و تکنولوژی‌های فناورانه ایران به این مهمانان معرفی خواهد شد تا نقش‌آفرینی ایرانیان در بازارهای جهانی فناوری بیش از گذشته مورد بررسی قرار گیرد.

ربیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با تاکید بر اهمیت دیپلماسی فناوری گفت: یکی از اهداف ما در سال‌های آینده این است که جشنواره شیخ بهایی به‌عنوان یک برند فناورانه ایرانی، به‌صورت رسمی در تقویم رویدادهای بین‌المللی نوآوری جای گیرد و زمینه تعامل فن‌آفرینان کشور با بازارهای منطقه‌ای و جهانی فراهم شود.

 

 

مهدی جمالی نژاد، استاندار اصفهان در ادامه مراسم افتتاحیه نوزدهمین جشنواره ملی فن آوری شیخ بهایی با تاکید بر ضرورت پیوند نوآوری با فرهنگ، حکمت و انسانیت گفت: فناوری و نوآوری بدون حکمت بی هدف، بدون همدلی بی روح و بدون انسانیت، به کارآمد و آینده ساز نیست. به اعتقاد من آینده را صرفاً فناوری نمی‌سازد، بلکه اراده جمعی انسان‌ها است که آینده را شکل می‌دهد.

 

نوآوری تبدیل دانش به ارزش است

وی با بیان این مطلب که اصفهان پایگاه دیرینه دانش و علم در کشور بوده است؛ گفت: اصفهان علاوه بر هنر بی مثال خود در مسیر سه اولویت مهم شامل گردشگری، هوش مصنوعی و انرژی‌های نو نیز حرکت می‌کند که این ظرفیت، نوید بخش آینده‌ای روشن برای توسعه فناورانه و دانش‌بنیان است. زیرا دانش امنیت ملی را تثبیت و قدرت ایجاد. از همین رو نوآوری صرفاً ساختن پدیده‌های جدید نیست، بلکه تبدیل دانش به ارزش است و خوشبختانه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور استان در این عرصه حضوری جدی دارند.

جمالی نژاد نوآوری را انسانی‌ترین فعل دانست و تصریح کرد: نوآوری یعنی شکستن حصارها، پذیرفتن اینکه نمی‌دانیم و تلاش برای دانستن و بهتر شدن و این فرهنگ باید از مدرسه آغاز، در دانشگاه تقویت، در محیط کار پرورش یابد و در سیاست‌گذاری ملی جایگاه داشته باشد.

وی با اشاره به ظرفیت بالای جوانان در حوزه اقتصاد دیجیتال گفت: رمز موفقیت فن آفرینان جوان، سه نکته کلیدی شهامت آغاز حتی با امکانات محدود، تمرکز بر حل مساله به جای انتظار برای شرایط ایده‌آل و تیم‌سازی با افراد مکمل و متخصص است.

استاندار اصفهان توصیه کرد: از کوچک شروع کنید اما بزرگ فکر کنید، شکست را بپذیرید اما تسلیم نشوید و کار فردی را با دقت انجام دهید اما مسوولیت اجتماعی خود را فراموش نکنید.

به گزارش خبرگزاری سینا، نوزدهمین دوره جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، روزهای ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت ماه در اصفهان برگزار خواهد شد.

 

خروج از نسخه موبایل