نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

نشست‌های علمی جشنواره موسیقی کودک و نوجوان با محوریت هویت، تربیت برگزار می‌شود

نشست‌های علمی-پژوهشی نخستین جشنواره موسیقی کودک و نوجوان

 

هم‌زمان با برگزاری نخستین جشنواره موسیقی کودک و نوجوان، مجموعه‌ای از نشست‌های علمی-پژوهشی با حضور کارشناسان و پژوهشگران این حوزه از ۲۳ تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تهران برگزار می‌شود.

 

به گزارش خبرگزاری سینا، برنامه نشست‌های علمی-پژوهشی نخستین جشنواره موسیقی کودک و نوجوان، از ۲۳ تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ هر روز ساعت ۱۵ با حضور جمعی از پژوهشگران، هنرمندان و مدرسان این حوزه در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.

 

نشست‌های علمی-پژوهشی نخستین جشنواره موسیقی کودک و نوجوان

 

در نخستین روز، سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت، مهدی زارع، آهنگساز و پژوهشگر موسیقی کودک، با موضوع «نقش موسیقی و ترانه‌های کودک در شکل‌گیری هویت ملی و تربیت شنوایی» سخنرانی خواهد کرد.

چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت، دکتر مریم اخوان توکلی، استادیار گروه علوم تشریح و علوم اعصاب دانشگاه آزاد تهران و مربی موسیقی کودک، به موضوع «چگونگی بهبود عملکرد مغز کودک در یادگیری و مهارت‌های مختلف موسیقی» خواهد پرداخت.

 

بیشتر بخوانید:

وقتی کودکان چرخ دنده‌های اقتصاد هنر را به گردش در می‌آورند

 

 

در ادامه این سلسله نشست‌ها، پنج‌شنبه ۲۵ اردیبهشت، سودابه سالم، موسیقی‌دان و پژوهشگر موسیقی کودک و نوجوان، درباره «موسیقی کودک و هویت فرهنگی در عصر هوش مصنوعی» سخن خواهد گفت.

پایان‌بخش این نشست‌ها، جمعه ۲۶ اردیبهشت، فایزه فنی، دانش‌آموخته دانشگاه پاریس ۸ (سنت دنی)، مدرس نمایش، نقاشی خلاق و قصه‌گویی، به موضوع «کودک، موسیقی و بازی‌های نمایشی» خواهد پرداخت.

این نشست‌ها با هدف گسترش دانش تخصصی و رویکردهای نوین در آموزش و تربیت موسیقایی کودکان طراحی شده و بخشی از رویداد فرهنگی نخستین جشنواره موسیقی کودک و نوجوان به شمار می‌روند.

 

خروج از نسخه موبایل