نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

رویداد «به توان هنر» با تقدیر از هنرمندان شرکت‌کننده پایان یافت

 

رویداد نمایشگاه-کارگاه «به توان هنر» که به همت جهاددانشگاهی هنر در هفت شاخه مختلف هنری در دانشگاه تهران برگزار شد، با تقدیر از هنرمندان شرکت‌کننده و دست‌اندرکاران رویداد، به کار خود خاتمه داد.

 

به گزارش خبرگزاری سینا، رویداد نمایشگاه-کارگاه «به توان هنر» که به کوشش جهاددانشگاهی هنر و با مشارکت اداره‌کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و سازمان جهاد دانشگاهی تهران، هم‌زمان با دهه پرفیض کرامت از ۱۵ تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در نگارخانه باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد، با حضور مشاور عالی معاون فرهنگی دانشگاه تهران، معاون اداره کل هنرهای تجسمی وزارت ارشاد، جمعی از مدیران حوزه معاونت آموزشی جهاددانشگاهی، اساتید، هنرآموزان و جهادگران هنر و به میزبانی رییس جهاد دانشگاهی هنر، به کار خود خاتمه داد.

در بخش نمایشگاه گروهی این رویداد، بیش از ۲۵۰ اثر در حوزه‌های مُد و لباس، چرم دست‌دوز، قلم‌زنی و ملیله‌کاری، سفال و سرامیک، مجسمه‌سازی، نقاشی، خوشنویسی و عکاسی از آثار هنرآموختگان برتر دوره‌های تخصصی مرکز آموزش‌های جهاد دانشگاهی هنر و با پشتیبانی اساتید مجرب این مرکز، در معرض دید علاقه‌مندان، هنرجویان و فعالان حوزه هنر و کارآفرینی هنری قرار گرفت. همچنین، اساتید و جمعی از هنرآموختگان ممتاز این مرکز با هدف معرفی توانمندی‌ها و مهارت‌های تخصصی کسب‌شده، به‌صورت کارگاه‌های آموزشی به خلق آثار پرداختند.

علاوه بر این، یازده اثر منتخب از بخش مسابقه دیبا در دهمین جشنواره ملی پوشاک بومتن نیز در یکی از غرفه‌های این نمایشگاه به نمایش گذاشته شد.

 

«به توان هنر» حلقه‌ای مؤثر در زنجیره آموزش تا اشتغال هنرجویان است
امین مختاری، رییس جهاد دانشگاهی هنر، در ابتدای سخنان خود ضمن خیرمقدم به حضار، دهه پرفیض کرامت را تبریک گفت. وی رویداد «به توان هنر» را جلوه‌ای از توانمندی هنرجویان جهاد دانشگاهی هنر در حوزه آموزش دانست و با تأکید بر نقش این رویداد در زنجیره آموزش، مهارت‌آموزی و اشتغال، آن را یکی از حلقه‌های موثر در مسیر توسعه اقتصاد هنر و اشتغال‌زایی برای هنرجویان برشمرد.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های صورت‌گرفته در حوزه بین‌الملل، به برگزاری رویدادهایی طی چهار ماه گذشته در کشور ترکیه برگزار شد، اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که با ادامه این مسیر در دیگر کشورها، بتوان چرخه آموزش تا اشتغال و بهره‌برداری اقتصادی از ظرفیت‌های هنری را تکمیل کرد.

مختاری همچنین با بیان اینکه در پی فراخوان برگزاری نمایشگاه-کارگاه «به توان هنر» بیش از ۴۰۰ اثر دریافت شده است، تصریح کرد: با توجه به محدودیت فضای نمایشگاه، بخشی از آثار منتخب هنرآموزان به نمایش درآمده که در ادامه از نمایندگان آنان تقدیر به‌عمل خواهد آمد.

وی در پایان این سخنان خود با اشاره به تلاش‌های همکاران جهاد دانشگاهی هنر طی ماه‌های گذشته، از آنان نیز به‌دلیل نقش‌آفرینی در برگزاری رویدادهایی همچون اولین «المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران» در حوزه پژوهش، «دهمین جشنواره ملی پوشاک بومتن» در حوزه فرهنگی و اکنون رویداد «به توان هنر» در حوزه آموزش، قدردانی کرد.

 

ضرورت ایجاد نظام منسجم برای گسترش مهارت‌های هنری در کشور
امیرحسین حریری، مشاور عالی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، ضمن ابراز خرسندی از حضور در این نمایشگاه، بر نقش الهام‌بخش هنر در تعالی روح انسان تاکید کرد و گفت: مواجهه با آثار هنری، جلوه‌ای از خودانگیختگی، ذوق و مهارت است که در فرهنگ و حافظه تاریخی ما ایرانیان ریشه‌ای عمیق دارد. وی با اشاره به غنای هنر در سرزمین ایران، به ویژه در حوزه‌های هنرهای تجسمی، معماری و صنایع دستی، افزود: در هر رویدادی که دروازه‌ای به این گنجینه گشوده می‌شود، با بخش تازه‌ای از سرمایه‌های فرهنگی‌مان روبه‌رو می‌شویم که بسیار ارزشمند و ستودنی است.

وی در ادامه ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری این رویداد، به ظرفیت بالای آثار هنرجویان جهاد دانشگاهی هنر اشاره کرد و گفت: دیدن این حجم از مهارت و خلاقیت، انسان را متاثر می‌کند. دکتر حریری با بیان اینکه بخشی از این هنرجویان از خانواده بزرگ دانشگاه هستند، بر ضرورت ایجاد یک نظام منسجم برای گسترش و انبوه‌سازی مهارت‌های هنری تاکید کرد.

او در پایان ابراز امیدواری کرد که در سال‌های آینده شاهد برگزاری نمایشگاه‌هایی پرشورتر با مشارکت گسترده‌تر هنرمندان و اساتید جوان باشیم.

شایان ذکر است که در طول سه روز برگزاری این نمایشگاه-کارگاه، جمعی از مدیران فرهنگی، اساتید برجسته دانشگاه، صاحب‌نظران و فعالان حوزه هنر و کارآفرینی هنری، با حضور در نگارخانه باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، از آثار به ‌نمایش‌درآمده در این رویداد بازدید کردند. همچنین، این نمایشگاه با استقبال گسترده هنرجویان و علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی و کاربردی روبه‌رو شد و فضای موثری برای تبادل تجربیات، آشنایی با ظرفیت‌های آموزشی و کارآفرینی، و ارتقای تعامل میان هنرمندان جوان و متخصصان این حوزه فراهم آورد.

در پایان این مراسم، با اهدای لوح تقدیر به هنرمندان شرکت‌کننده در رویداد «به توان هنر» از جمله، خانم‌ها استاد سمیه بلاشی، وسام‌سادات جان‌فراز، پریا ذوالجناحی، پریا نورائی، کیمیا خطیبی، مریم شعرباف، مریم یوسلیانی، ملیکا نازین، نگار ارزندی، شیدا معماران اصفهانی، مائده پورغلامی، مبینا شیخ‌‌الاسلامی، محبوبه آخوندی، مرسا حسینی‌خو، سعیده جمالی، سمانه بغلانی، سمیرا حقیقی، راضیه باشتنی، رامونا جوادی، زهرا قیاسی، زهره خاکسار، سارینا جهانبخش، درسا ابراهیم‌زاده، حلما شاکری و آقایان استاد رضا دبیر، ابوالفضل امینی، هومان شعبانی، محمدعلی زرگر و همچنین اعضای گروه برگزاری این رویداد از آنان تقدیر شد.
«به توان هنر» به همت مرکز آموزش‌های تخصصی واحد هنر جهاددانشگاهی و با حمایت سازمان جهاد دانشگاهی تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، از ۱۵ تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه سال جاری در دانشگاه تهران برگزار شد.

 

 

خروج از نسخه موبایل