پیشتازی هلالاحمر فارس در مسیر توسعه و نجات

مدیرعامل جمعیت هلالاحمر فارس از اجرای برنامههایی خبر داد که از مرز امدادرسانی عبور کرده و به توسعه زیرساختها، سلامت همگانی، آموزش و خدمات داوطلبانه رسیدهاند.
به گزارش خبرگزاری سینا، حسین درویشی امروز، ۱۷ اردیبهشت ماه در نشست خبری با خبرنگاران ویژه روز جهانی جمعیت هلالاحمر و صلیب سرخ با بیان اینکه شعار امسال «هلال احمر، نماد امید و خدمت بی منت» نامگذاری شده است، به تشریح اقدامات یکسال گذشته و برنامههای پیشرو پرداخت.
وی با اشاره به تنش آبی به عنوان یک دغدغه بینالمللی صلیب سرخ و هلال احمر در سالجاری بیان کرد: در این راستا امسال مشکل آب ۲۰ روستا در منطقه خرامه بهزودی رفع خواهد شد و این اقدام را بخشی از برنامههای «نذر خدمت» در سال جاری دانست.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر فارس همچنین از افتتاح ساختمان اداری و امدادی شهرستان کازرون در هفته آینده خبر داد.
وی طرح جامع پاسخگویی اضطراری برای مدیریت علمی و عملی تر در بحرانها و نوسازی تجهیزات امدادی کوهستان با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان را از دیگر برنامههای پیشرو جمعیت هلالاحمر استان فارس برشمرد.
درویشی افزود: ۱۶ دستگاه آمبولانس جدید با هزینه هر دستگاه ۲۰ میلیارد تومان به ناوگان استان اضافه میشود تا سرعت عملیات امدادی افزایش یابد. علاوه بر این، ۶ پایگاه امداد و نجات جدید در شهرستانهای بختگان، لامرد، نیریز، فراشبند، خنج و سروستان با مشارکت خیرین ساخته خواهد شد.
درویشی در خصوص عملکرد یک سال گذشته نیز تصریح کرد: این جمعیت در ۲۱۷۶ حادثه حضور یافت و به ۱۳۸۵۳ نفر امدادرسانی کرد که از این تعداد ۶۹۶ مصدوم به مراکز درمانی منتقل و ۳۱۷ نفر با دستگاههای نجات فنی رهاسازی شدند. در حوزه آموزش نیز بیش از ۶۰۸۰ دوره آموزشی برای ۴۰۰ هزار نفر برگزار شد.
وی به برنامههای سلامت محور هم اشاره کرد و گفت: ۱۲۱ کاروان سلامت به روستاهای دورافتاده اعزام شدند و خدمات رایگان پزشکی، دارویی و دندانپزشکی سیار ارائه شد. همچنین ۲۰۰ نیروی داوطلب جدید جذب و ۱۵ پروژه اداری و امدادی تکمیل گردید.
مدیر عامل هلال احمر فارس با تأکید بر جایگاه برتر این استان در ارزیابی کشوری در حوزههایی مانند روابط عمومی و امداد و نجات، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ با ۳۶ شعبه شهرستانی، ۴۵ پایگاه امدادی و مشارکت ۶۰۳ کارکنان رسمی و ۲۱۴ هزار داوطلب، به بیش از ۱ میلیون نفر خدمات رسانی شد.
وی خاطرنشان کرد: ۵۷ خودرو شامل ۲۴ دستگاه نوسازیشده و ۳۳ خودروی پیشرفته به ناوگان امدادی اضافه شد. در بخش درمان نیز ۷۴۰۶ بیمار با هزینه ۴۷ میلیارد ریال خدمات رایگان یا نیمبها دریافت کردند و داروخانههای هلال احمر به ۱۱۷ هزار و ۶۰۰ مراجعهکننده دارو عرضه نمود.
درویشی با اشاره به کسب ۶ رتبه نخست کشوری در نوروز ۱۴۰۳، استقرار ۱۶۲ پایگاه ثابت و سیار در تعطیلات نوروزی را نشانه ظرفیت بالای داوطلبان دانست و از برنامههای آینده شامل توسعه پایگاههای امداد و نجات و تقویت ناوگان خودرویی خبر داد.