نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

راه اندازی دو رشته جدید دکتری تخصصی در دانشگاه پیام نور شیراز

سرپرست دانشگاه پیام نور استان فارس، از راه‌اندازی دو رشته جدید در مقطع دکتری تخصصی در مرکز شیراز این دانشگاه خبر داد.

احمد رستگار امروز، اول اردیبهشت با اعلام این خبر گفت: رشته‌های مدیریت دولتی گرایش مدیریت منابع انسانی و علوم تربیتی، گرایش برنامه‌ریزی آموزش از دور در دانشگاه پیام‌نور شیراز راه‌اندازی شده‌اند و از مهرماه سال جاری، پذیرش دانشجو در این دو رشته آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به سیاست‌های توسعه‌ای دانشگاه پیام‌نور و نیاز سنجی استانی و کشوری در حوزه تحصیلات تکمیلی اظهار کرد: افزایش تنوع رشته‌های دکتری در مراکز استانی، نقش مؤثری در ارتقای سطح علمی و تخصصی کشور دارد و این دو رشته نیز در همین راستا به تصویب رسیده‌اند.

به گزارش سینا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان فارس، رستگار تصریح کرد: داوطلبانی که در مرحله اول آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، می‌توانند از تاریخ یکم تا چهارم اردیبهشت‌ با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش، نسبت به انتخاب این دو رشته اقدام کنند.

خروج از نسخه موبایل