نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

کسب رتبه برتر پارک علم وفناوری هرمزگان در شکل گیری هسته های فناور و نوآور در کشور

 

رئیس پارک علم وفناوری هرمزگان گفت: پارک علم وفناوری هرمزگان با توجه شاخص های ارزیابی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همزمان با برگزاری رویداد نوآفرین صنعت ساز موفق به کسب جایگاه برتر در شکل گیری هسته های فناور و نوآور در کشور شد.

 

به گزارش خبرگزاری سینا، علیرضا نصیری گفت: رویدادهای اخیر مرتبط با شکل‌گیری هسته‌های فناور و نوآور در استان هرمزگان با استقبال بی‌نظیر شهروندان و نخبگان محلی مواجه شده است. این رویدادها که با هدف تقویت زیست‌بوم نوآوری و همکاری میان بخش‌های مختلف برگزار شد، گامی مهم در راستای فعال‌سازی ظرفیت‌های نخبگانی استان محسوب می‌شود.

این مقام مسئول  با اشاره به تقسیم کار مؤثر میان نهادهای مرتبط، اظهار داشت: هماهنگی بین دانشگاه‌ها، مراکز صنعتی و سازمان‌های اجرایی استان، امکان برگزاری رویدادهای کیفی و هدفمند را فراهم کرده است. این همکاری‌ها نه تنها به افزایش تعداد هسته‌های فناور منجر شده، بلکه نوآوری‌های خلافانه در جذب مشارکت‌ها را نیز تقویت کرده است.

دکتر نصیری بیان داشت: استقبال هرمزگانی‌ها نشان می‌دهد که استان از پتانسیل بالایی در حوزه نوآوری برخوردار است. برگزاری این رویدادها نه تنها موجب هم‌افزایی میان بازیگران اکوسیستم فناوری شده، بلکه استان را به قطب نوآوری در منطقه تبدیل خواهد کرد. برگزاری رویدادهای نوآورانه در پارک علم و فناوری هرمزگان، علاوه بر تقویت مشارکت عمومی، گواهی بر ظرفیت‌های نهفته استان در حوزه فناوری است و تداوم این روند، هرمزگان را به الگویی موفق در توسعه زیست‌بوم نوآوری کشور تبدیل خواهد کرد.

هرمزگان در تمام شاخص های ارزیابی موفق عمل کرده است

 

مدیر مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری هرمزگان نیز در این رابطه گفت:  با توجه به برگزاری رویداد نوافرین صنعت ساز در استان همزمان با سایر پارک های کشور و شاخص های ارزیابی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هرمزگان در تمام زمینه های مورد ارزیابی موفق عمل کرده است.

وی افزود: شاخص های ارزیابی شامل برنامه ریزی و برگزاری رویدادها و برنامه های اثر بخش مانند بوت کمپ ها، رویدادها، دوره های توانمندسازی هم افزایی با مراکز علمی و دانشگاهی، ارتباط با صنعت، نوآوری و خلاقیت در جهت افزایش مشارکت نخبگان و نوآوران، هم افزایی با نهادهای دولتی، شکل گیری هسته های فناور و نوآور، تعداد ایده پردازان ثبت نام شده، ارسال گزارشات و اطلاع رسانی های بهنگام از روند اجرای طرح ها تنها بخشی از این مورد بود که منجر به کسب رتبه برتر در بین سایر استان ها بوده است.

این مقام مسئول در ادامه گفت: پارک علم وفناوری با توجه به مزیت های منطقه ای که دارد و همچنین همگرایی بین دستگاه های دولتی، دانشگاهی و صنعتی و همچنین حمایت بخش بزرگی از جامعه محلی توانایی های زیادی در توسعه زیست بوم نوآوری استان دارد.

دکتر صادق صمصام پور مدیر مرکز رشد جامع در پایان بیان کرد: تقسیم کار موثر و هماهنگی بین کارکنان پارک علم وفناوری و کارگزاران پارک علم وفناوری باعث شد به این موفقیت دست یابیم.

 

 

خروج از نسخه موبایل