سرپرست تعاون روستایی فارس:
توسعه پایدار بدون مشارکت تعاونی‌ها محقق نمی‌شود

سرپرست تعاون روستایی استان فارس بر نقش موثر تعاونی‌ها در توسعه پایدار کشور تاکید کرد و خواستار حمایت از مشارکت‌های مردمی در پیشبرد توسعه پایدار، بهره‌برداری از ظرفیت تعاونی‌ها و فعالیت‌های تشکل ها شد.

سید احمد احمدی زاده امروز، 31 فروردین ماه در دیدار با امام جمعه شیراز در تشریح اقدامات و دستاوردهای سال‌های اخیر تعاون روستایی در این زمینه، به نقش ارکان و مدیران عامل و کارکنان غیردولتی که در حال خدمات‌رسانی به مردم و کشاورزان هستند پرداخت و بیان کرد: این افراد بیشترین فعالیت‌ها و خدمات خود را در مناطق کم‌برخوردار ارائه می‌دهند و نقش مؤثری در توسعه این مناطق ایفا می‌کنند.

وی همچنین به اهمیت شناخت دقیق نهادها از ظرفیت‌های مردمی اشاره کرد و افزود: تعاونی ها در بسیاری موارد آماده‌اند تا با روحیه جهادی، سهم خود را در توسعه پایدار ایفا کنند.

احمدی زاده در ادامه، به طرح‌هایی چون توزیع بذر، ایجاد روستا بازار طرح تنظیم بازار میوه شب عید و خرید محصولات کشاورزی
در سطح استان اشاره کرد و این برنامه‌ها را به‌عنوان اقدامات عملیاتی برای تقویت تشکل های بخش کشاورزی معرفی نمود.

امام جمعه شیراز نیز در این دیدار با تأکید بر فلسفه وجودی تعاونی‌ها و تاریخچه تأسیس تعاونی‌های روستایی، این تعاونی‌ها را ابزارهایی مؤثر در کمک به معیشت و توسعه روستاها دانست.

نماینده ولی فقیه در استان فارس با تاکید بر اینکه تعاونی‌ها باید به‌عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی و اجتماعی جوامع روستایی شناخته شوند، بر شفافیت فعالیت تعاونی برای موفقیت و تاثیر گذاری آن‌ها در اقتصاد تاکید کرد.

امام جمعه شیراز اظهار کرد: وظیفه شرکت‌ها باید سودآوری برای شرکا باشد و باید از ظرفیت‌های تعاونی‌ها در مسیر توسعه مناطق روستایی استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر فعالیت‌ها شفاف باشد و منجر به درآمدزایی شود، این امر موجب جذب سرمایه‌گذاری بیشتر مردم در بخش‌های مختلف تعاونی‌ها خواهد شد و در نهایت به تحقق اهداف شعار سال کمک خواهد کرد.

به گزارش سینا و به نقل از روابط عمومی سازمان تعاون روستایی فارس، وی اصلاح فرایندها، رفع موانع موجود و همکاری بیشتر نهادهای مسئول با بخش‌های مردمی و تعاونی را سبب توسعه پایدار مناطق روستایی و بهبود استفاده از ظرفیت‌های موجود این شبکه مردمی دانست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا