نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

تأمین ۴۲۰۰ هکتار زمین برای طرح نهضت ملی مسکن در فارس

معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی فارس گفت: ۴۲۰۰هکتار زمین در سال ۱۴۰۳ برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تامین شده است.

علیرضا روشن ضمیر امروز، ۲۵ اسفندماه از تامین ۴۲۰۰ هکتار زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این اقدام با هدف بهبود وضعیت مسکن و حمایت از اقشار مختلف جامعه انجام شده است.

وی افزود: علاوه بر این، ۵۹۱۲ هکتار زمین برای احداث شهرک‌های جدید در استان فارس اختصاص یافته است.

روشن ضمیر اظهار کرد: در راستای طرح جوانی جمعیت۱۲۳۰۰ واحد زمین برای خانواده‌هایی که مشمول این قانون می‌شوند فراهم شده است. معاون املاک و حقوقی راه و شهرسازی فارس اضافه کرد
در خصوص زمین به اقشار ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران، ۶۲۰۰ واحد زمین تامین شده است.

وی یادآور شد: به منظور حمایت از محرومین، ۱۰۰۰ واحد زمین در قالب طرح مسکن محرومین تامین و واگذار شده است.

به گزارش سینا و به نقل از روابط عمومی راه و شهرسازی فارس، روشن ضمیر اذعان کرد: در سال جاری تعداد ۲۶۲ پرونده با ارزش تقریبی ۹۰ همت آرای له دولت صادر شده و از این تعداد، ۲۱ مورد با ارزش تقریبی ۲ همت اجرای حکم و رفع تصرف صورت گرفته است. همچنین، ۳۷۹ مورد رفع تصرف فوری از اراضی ملی با هماهنگی دادستانی محترم با ارزش تقریبی ۸ همت به بیت‌المال بازگردانده شده است.

خروج از نسخه موبایل