سیزدهمین جشنواره مالک اشتر استان فارس به ایستگاه پایانی رسید

سیزدهمین جشنواره مالک اشتر استان فارس با حضور سردار مقداد فرمانی، رئیس اشراف سازمان بسیج مستضعفین، برگزار و از برترین‌های بسیج استان تقدیر شد.

سیزدهمین دوره جشنواره مالک اشتر استان فارس با حضور فرماندهان و مسئولان بسیج در شیراز برگزار شد و طی آن، ۲۰۰ رده بسیجی برتر که موفق به کسب امتیازات لازم شده بودند، مورد تقدیر قرار گرفتند.

سرهنگ پاسدار مجتبی اسفندیاری بیات در این مراسم، ضمن تبیین فرآیندهای جشنواره مالک اشتر، از حمایت‌های ویژه فرمانده سپاه فجر در برگزاری این جشنواره قدردانی کرد.

وی با اشاره به جایگاه برگزیدگان این دوره، گفت: منتخبان جشنواره مالک اشتر نمادی از افتخارات سپاه فجر هستند که در زمینه‌های مختلف در سطح استان و کشور موفق به کسب مقام شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری سینا، جشنواره مالک اشتر هر ساله به‌منظور ارزیابی عملکرد و معرفی برترین‌های بسیج برگزار می‌شود و در این دوره نیز تمامی رده‌های بسیج استان فارس در آن مشارکت داشتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا