به گزارش ایرنا،حمایت و کمک به ثبت بین المللی اختراعات محققان، پژوهشگران و مخترعان کشور از جمله خدمات ویژه کارگروه ثبت اختراعات صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی است .
اواخر سال 85 ، برنامه ریزی برای ایجاد فرآیندها و تهیه شیوه نامه های اجرایی لازم در خصوص نحوه حمایت و کمک به ثبت بین المللی اختراعات محققان، پژوهشگران و مخترعان کشور با ایجاد کارگروه ثبت اختراعات متشکل از اساتید مطلع و صاحب نظر در حوزه های مختلف مالکیت فکری آغاز شد.
در همین راستا در جلسه 61 کارگروه ثبت بین المللی اختراع صندوق، 2 طرح جدید مصوب و برای 11 طرح ورودی جدید نیز داور تعیین شد. اختراعات مصوب در زمینه های پزشکی و میان رشته ای هستند.
از مزایای ثبت بین المللی اختراع، افشا نشدن نتایج با ارزش تحقیقات و کمک به تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی پژوهشگران و نخبگان است.
صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور دارای 13 کارگروه تخصصی با موضوع های مختلف است که طرح های ارائه شده از سوی محققان و پژوهشگران را مورد بررسی قرار می دهد و با تصویب هریک از طرح ها، میزان حمایت مادی و معنوی آن طرح، از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور مشخص می شود.
صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در راستای توسعه علم و فناوری در کشور با بررسی طرح ها در کارگروه های مختلف، کرسی های پژوهشی ملی و بین المللی و نیزگرنت پژوهشی ( پژوهانه) ملی و بین المللی اعطا می کند.