عضو پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی در خصوص کتاب «توسعه گردشگری، نظریه ها، رویکردها و مدل»، گفت: بر اساس این کتاب، توسعه گردشگری فرایند پیچیدهای است که مستلزم برقراری هماهنگی بین کارگزاران درون مرزی، بین المللی و گروههای ذینفع با خط مشی، برنامهریزی و مقررات دولتی است.
به گزارش خبرگزاری سینا، دکتر آرش قهرمان تصریح کرد: اهداف توسعه مطلوبتر گردشگری، میتواند در بهبود جاذبهها، بهبود اقتصادی و موفقیتهای تجاری، استفاده پایدار از منابع و انسجام محلی و اجتماعی موثر واقع شود.
وی بیان کرد:دولت یکی از مهمترین ارکان توسعه گردشگری به شمار میآید که از طریق وزارتخانهها و یا شرکتهای دولتی حمایت کننده توسعه گردشگری، خط مشیها، برنامهها و قوانین و مقررات را برای جذب و کنترل توسعه گردشگری تدوین میکند.
عضو پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی اظهار کرد: بر اساس این کتاب، صنعت گردشگری در راستای تامین ارتباطات گسترده در سطح ملی و بینالمللی، عاملی تاثیرگذار در تحکیم پیوندهای اجتماعی جوامع محتلف به مشار میآید و در گسترش روابط بینالملل سهم به سزایی دارد.
به گفته قهرمان، ارتقا جایگاه صنعت گردشگری در میان ملل مختلف، باعث تعامل ارزشهای فرهنگی و مشارکت تمامی افراد جامعه در ابعاد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی با هدف رشد و توسعه صنعت گردشگری خواهد شد.
وی افزود: ایجاد توازن در بازار، حمایت از نوآوری و ایجاد تحولات مثبت درگردشگری، مدیریت و برنامهریزی، ایجاد و حفظ زیربناها از جمله وظایف دولت ها در صنعت گردشگری میباشند.
منبع: روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی