گام بلند فارس برای خروج صنعت از رکود
کمیته پایش قراردادهای راکد، با همکاری دستگاههای مرتبط، موانع طرحهای صنعتی استان را بررسی و رفع میکند.
بيست و ششمين جلسه امسال کمیته پایش طرحهای راکد در شهرکها و نواحی صنعتی فارس امروز، سوم دیماه به ریاست مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس و با حضور نمایندگان از استانداری فارس، دادگستری کل استان ،اداره کل صنعت و معدن و تجارت و خانه صنعت و معدن فارس برگزار و موارد مربوط به 27 واحد و طرح صنعتی تعیین تکلیف شد.
در این جلسه پس از بررسی وضعیت طرح ها و دلایل عدم ساخت و ساز وبهره برداری در مدت زمان مشخص شده، پیرامون اعطای مهلت جهت ساخت و ساز و یا فسخ تعیین تکلیف شد.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس با اشاره به برگزاری ۲۶ جلسه کمیته پایش قراردادهای راکد در شهرکهای صنعتی استان فارس در سال جاری، گفت: در این جلسات تاکنون 475 پرونده مورد بررسی قرار گرفته و اقدامات لازم برای رفع مشکلات طرحهای راکد و نیمهفعال انجام شده است.
سیدمسعود عظیمی با اشاره به اهداف این کمیته افزود: این جلسات با هدف شناسایی، بررسی و رفع موانع پیشروی قراردادهای راکد در شهرکها و نواحی صنعتی برگزار و هدف اصلی ما تسریع در ساختوساز و بهرهبرداری از طرحها و همچنین ایجاد فرصتهای شغلی پایدار در راستای توسعه صنعتی استان فارس است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس تأکید کرد: یکی از اولویتهای اصلی اين شرکت، حمایت از سرمایهگذاران و رفع مشکلات آنها است و در این راستا، کمیته پایش قراردادهای راکد با بررسی دقیق هر پرونده، تلاش میکند تا زمینه رفع موانع موجود فراهم شود و طرحها به مرحله اجرا و بهرهبرداری برسند.
وی تصریح کرد: بسیاری از قراردادهای راکد به دلایل مختلفی از جمله کمبود منابع مالی، مشکلات زیرساختی و یا مسائل قانونی متوقف شدهاند اما با برنامهریزیهای انجامشده و همکاری دستگاههای مرتبط، تلاش میکنیم تا این مشکلات را برطرف کنیم و طرحهای صنعتی را به مرحله تكميل ساخت و ساز و بهرهبرداری بازگردانیم.
عظیمی با اشاره به اقدامات انجامشده توسط این شرکت گفت: طی جلسات کمیته، مواردی همچون تمدید مدت زمان قراردادها و اعطاي مهلت تصمیمگیری و در برخی موارد، مشاورههای تخصصی به سرمایهگذاران ارائه ميشود تا با اصلاح فرآیندهای اجرایی، بتوانند پروژههای خود را عملیاتی کنند.
وی همچنین با اشاره به حضور نمايندگاني از دادگستري فارس، استانداري، اداره كل صمت و خانه صنعت و معدن استان در اين جلسات و همكاري اين دستگاه ها در رفع مشکلات طرحها، عنوان کرد: توسعه صنعتی استان نیازمند همکاری و همافزایی همه بخشها است و خوشبختانه در این مسیر، حمایتهای قابلتوجهی از سوی دستگاههای مختلف صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس با تأکید بر اهمیت فعالسازی طرحهای راکد در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی استان، بیان کرد: هر طرح صنعتی که از رکود خارج شود، میتواند سهم قابلتوجهی در ایجاد اشتغال و افزایش تولید در استان داشته باشد. با توجه به ظرفیتهای بالای فارس در حوزههای مختلف صنعتی، فعالسازی این طرحها میتواند نقش مؤثری در توسعه پایدار استان ایفا کند.
عظیمی همچنین با اشاره به برنامههای آینده این کمیته اظهار کرد: کمیته پایش قراردادهای راکد، به صورت منظم و مداوم به بررسی پروندهها ادامه خواهد داد. هدف ما این است که با رفع موانع و تسریع در روند اجرایی پروژهها، زمینه برای توسعه بیشتر شهرکها و نواحی صنعتی فارس فراهم شود.
وی یادآور شد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، حمایت از سرمایهگذاران و ایجاد تسهیلات ویژه برای فعالسازی طرحهای راکد، یکی از اصلیترین وظایف ما در این مقطع حساس است. امیدواریم با ادامه این روند، شاهد افزایش بهرهوری و رونق اقتصادی در استان فارس باشیم.
عظیمی بیان کرد: با توجه به این اقدامات و برنامهریزیها، امید میرود که تكميل ساخت وساز و بهره برداري از واحدهاي صنعتي در شهرکها و نواحی صنعتی استان فارس شتاب گرفته و با آمدن اين واحدها به چرخه توليد نقش بسزایی در توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار ایفا کنند.
No tags for this post.