به گزارش سیناپرس به نقل از مهر، حافظه های مورد استفاده در رایانه ها نقش اصلی را در زمینه ارتقای سرعت و عملکرد آنها ایفا می کنند و نسل جدید رم های دی دی آر موسوم به DDR۵ که جایگزین رم های DDR۴ می شوند، پاسخگوی انتظارات خواهند بود.
رم های DDR۵ از نظر پهنای باند ارائه شده و تراکم تا دو برابر بهتر از رم های DDR۴ هستند و انتظار می رود نهایی شدن استانداردهای مورد استفاده در آنها تا سال ۲۰۱۸ به طول بینجامد.
اما نهایی شدن این استانداردها در سال ۲۰۱۸ به معنای عرضه عمومی آنها در همین سال نیست. استفاده از رم های یاد شده در رایانه ها تا سال ۲۰۲۰ و چه بسا یکی دو سال بعد از آن به طول می انجامد و پس از آن هم به مدتی زمان نیاز است تا شرکت های سخت افزاری پردازنده ها و تراشه های خود را با استانداردهای رم های یاد شده سازگار کنند.
باید توجه داشت که استانداردهای مربوط به DDR۴ در سال ۲۰۱۲ نهایی شد، اما استفاده از رم های یاد شده در عمل در سال ۲۰۱۵ آغاز شد. با نصب این رم های جدید اجرای بازی های دارای گرافیک سنگین و برنامه های جدید و پیشرفته تر برای عموم کاربران ممکن می شود و میزان مصرف برق در رایانه های شخصی و لپ تاپ ها و در نهایت محصولات همراه کاهش می یابد.
No tags for this post.