۱۴ پروژه کلان برای هوشمندسازی شبکه برق شیراز تا سال آینده
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز گفت: در راستای جبران ناترازی برق و بهبود عملکرد شبکه، شرکت برق شیراز نصب 95 هزار کنتور هوشمند جدید را در قالب 14 پروژه کلان آغاز کرده است تا ارتباط دوسویه با مشترکین و عدالت در توزیع انرژی محقق شود.
به گزارش خبرگزاری سینا، محمدرضا سلاحی امروز، ۳۰ دیماه در نشست شرکت توزیع برق شیراز اظهار کرد: با رشد روزافزون و تغییرات سریع در کیفیت و کمیت نیازمندی های جوامع و وابستگی روزافزون به انرژی الکتریسیته، نیازمند گذر از مدیریت سنتی شبکه های توزیع به مدیریت هوشمند و دوسویه می باشیم.
وی با بیان اینکه صنعت برق بعنوان زیرساخت توسعه و رفاه و ایجاد محیط پویای کسب و کار، نقش پیشران و موتور محرکه اقتصاد را برعهده دارد، هوشمندسازی را ضرورتی انکارناپذیر جهت فراهم شدن شرایط انجام وظایف ملی این صنعت در بخش توزیع برشمرد.
مدیر عامل شرکت توزیع برق شیراز تصریح کرد: این شرکت در راستای انجام تکالیف ابلاغی توانیر و در راستای مدیریت ناترازی انرژی به عنوان یکی از دغدغههای اساسی توانیر، طی 2 سال گذشته با نصب 250 کلید کنترل پذیر بر روی شبکه و افزایش نقاط فرمانپذیر از 235 به 485 گام مهمی در هوشمند سازی شبکه برداشته شده که در نظر است تا یک سال آینده با نصب 300 کلید فرمانپذیر دیگر زمینه توسعه اتوماسیون شبکه در محدوده عملکرد این شرکت را فراهم نماییم.
سلاحی با بیان اینکه تا کنون 81 هزار کنتور هوشمند در محدوده عملکرد این شرکت نصب شده است، عنوان کرد: در نظر است در قالب ۱۴ پروژه کلان ابلاغی توانیز جهت جبران ناترازی برق تا یک سال آینده 95 هزار کنتور هوشمند دیگر نصب و مورد بهره برداری قرار گیرد.
مجری زیرساخت و هوشمندسازی شرکت توزیع نیروی برق شیراز نیز در این نشست، از اجرای طرح کنترل پذیری پست های عمومی شبکه برق به منظور تامین برق پایدار برای مراکز مهم و استراتژیک خبر داد.
امیرارسلان قهاری اظهار کرد: از مهمترین مزایای هوشمند سازی امکان برقراری ارتباط دو سویه بین شرکت و مصرف کنندگان، مدیریت عرضه و تقاضا، کاهش هزینه ها، رشد بهره وری، جمع آوری، پردازش و ارسال اطلاعات انرژی، عدالت در توزیع انرژی، کاهش خاموشی و … است.
وی همچنین از تامین اعتبار 320میلیارد ریالی برای اجرای این طرح خبر داد و تاکید کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تعداد ۴ هزار و ۲۰۰ پست عمومی مشمول نصب تجهیزات کنترل پذیر و رویت پذیر هستند.
مجری زیرساخت و هوشمندسازی خاطرنشان کرد: در مرحله اول اجرای این طرح برروی 800 دستگاه پست عمومی با نصب 24 دستگاه کلید سکسیونر هوایی و 800 دستگاه کنتور هوشمند فهام و 2400 عدد ترانس جریان، کنترل پذیر و رویت پذیر خواهند شد که این طرح تا قبل از تابستان 1404 به اتمام خواهد رسید.
No tags for this post.