تولید سالانه ۴ هزار ویال آنتیتوکسین دیفتری و کزاز در موسسه رازی
به گزارش سیناپرس به نقل از خبرگزاری ایسنا، دکتر ناصر محمدپور، رئیس بخش جانوران سمی موسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی با اشاره به تولید محصول استراتژیک آنتیتوکسین دیفتری در کنار پادزهرهای ضد مارگزیدگی و ضد عقربزدگی در بخش جانوران سمی موسسه رازی، اظهار کرد: سالانه 2 هزار ویال آنتیتوکسین دیفتری در موسسه رازی تولید میشود.
وی خاطرنشان کرد: سالیانه 2 هزار ویال آنتیتوکسین تتانوس(کزاز) که برای کنترل بیماری کزاز در دام مورد استفاده قرار میگیرد نیز در این موسسه تولید میشود.
رئیس بخش جانوران سمی موسسه رازی گفت: اگرچه بر اثر پوشش خوب واکسیناسیون، این بیماریها در کشور تحت کنترل قرار گرفته، اما کشورهای همجوار از نظر شاخصهای بهداشتی پایین هستند و این بیماریها ممکن است بر اثر مسافرت و مهاجرت آنان به کشور منتقل شود.
وی تاکید کرد: برای جلوگیری از شیوع این بیماریها، وجود آنتیتوکسینها امری ضروری در کشور محسوب میشود.
دکتر محمدپور تصریح کرد: این آنتیتوکسینها در موسسه رازی تولید و در وزارت بهداشت نگهداری میشوند تا در زمان نیاز در کشور مورد استفاده قرار گیرند.
وی خاطرنشان کرد: در برخی مواقع نیز این واکسنها به کشورهای همجوار ارسال میشود تا از اپیدمیهایی که در این کشورها ایجاد میشود جلوگیری کرده و آن ها را تحت کنترل قرار دهد.
No tags for this post.