نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

صنایع دستی به عنوان یک ثروتِ هویت ساز از طریق فناوری‌های نرم و صنایع خلاق می‌تواند به دنیا عرضه شود

مدیر کل حمایت از صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی

مدیر کل حمایت از صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی معتقد است صنایع دستی به عنوان یک ثروتِ هویت ساز از طریق فناوری‌های نرم و صنایع خلاق می‌تواند به دنیا عرضه شود. در واقع این ثروتی است که بسیای از کشورهای ثروتمند و البته بی هویت آرزو دارند بخش کوچکی از این هویت را در اختیار داشته باشند ولی خوشبختانه این ثروت ارزشمند به وفور در ایران وجود دارد که باید به درستی به دنیا عرضه شود.

به گزارش خبرگزاری سینا، محمدحسین عسگرپور مدیر کل حمایت از صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی ضمن بازدید از سومین نمایشگاه دستاوردها و ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان و خلاق گفت: حضور شرکت های دانش بنیان در حوزه فناوری های نرم و صنایع خلاق در این نمایشگاه قابل توجه بود و باید شرایط فراهم کرد که سهم اندک امروزِ صنایع دستی در جهان گسترش پیدا کند.

وی با بیان این مطلب که از 400 رشته صنایع دستی 299 رشته توسط هنرمندان ایرانی تولید می شود گفت: جمعیت 570 هزار هنرمندی که در سراسر کشور در 299 رشته صنایع دستی فعالیت می کنند. صنایعی که هم ریشه اقتصادی، هم قابل عرضه وهم ریشه در فرهنگ ایرانیان دارد. در واقع هنرمندان خلاق ایرانی با در دسترس‌ترین مواد اولیه از پشم احشام تا دور ریز چوب تولید صنایع دستی می کنند.

مدیر کل حمایت از صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: عرضه محصولات صنایع دستی در 18 گروه رشته طبقه بندی شده است که اگرمواد اولیه آن از گِل باشد، سفالینه و اگر از چوب باشد صنایع دستی چوبی و حصیری و از صنایع دستی دریایی باشد آثار هنری با صدف تولید می شود که همگی قابل عرضه در بازارهای جهانی است و خوشبختانه آنچه در دوره سوم نمایشگاه مشاهده کردم حضور نسل جوان در عرصه فناوری‌های نرم و صنایع خلاق بسیار امیدوار کننده بود.

وی خاطرنشان کرد: اتصال اقتصادِ صنیع خلاق به اقتصاد دیجیتال در فضاهای بین الملل می تواند بعد تازه ای از اقتصاد هنر را به صاحبان صنایع خلاق ارائه دهد.

منبع: ستاد اطلاع رسانی سومین نمایشگاه دستاوردها و ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان و خلاق

خروج از نسخه موبایل