پریسا ساسانی: 
در کارگاه‌های تخصصی نمایشگاه دستاوردها و ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان و خلاق چه گذشت؟

کارگاه‌های تخصصی «راهکارهای تولید محتوا» و «فناوری‌های نرم در مسیر جهانی شدن» در حوزه صنایع خلاق در نخستین روز از سومین نمایشگاه دستاوردها و ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان و خلاق در محل پارک ملّی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری سینا، سومین نمایشگاه دستاوردها و ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان و خلاق صبح امروز 17 دی ماه، با حضور مسئولان فرهنگی همچون عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، سید رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، نادره رضایی معاون هنری وزارت ارشاد و نماینده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسن مسلمی نائینی رئیس جهاد دانشگاهی و به میزبانی محمد حسین ایمانی خوشخو رئیس پارک ملّی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی و متخصصان و صاحبان حِرف در حوزه فناوری‌های نرم، صنایع خلاق و شرکت‌های دانش‌بنیان افتتاح شد.
شرح دغدغه های فرهنگی در مراسم افتتاحیه
در این مراسم هریک از مسئولان درباره دغدغه‌های فرهنگی در حوزه فناوری‌های نوین و صنایع فرهنگی صحبت کردند که مهمترین موضوعات مطرح شده در این عرصه، حمایت دولت از شرکت‌های دانش‌بنیان و رفع موانع در این مسیر بود.
در ادامه تفاهم نامه همکاری پارک ملّی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی و انجمن کارگزاری تجاری آلمان به امضای محمد حسین ایمانی خوشخو رئیس پارک ملّی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی و عبدالرضا جزایری نماینده آلمان در حوزه صنایع فرهنگی کشورهای در حال توسعه رسید.
برپایی کارگاه‌های تخصصی «راهکارهای تولید محتوا (محتوای ویروسی)»
برگزاری کارگاه‌های تخصصی «راهکارهای تولید محتوا (محتوای ویروسی)» و«فناوری‌های نرم در مسیر جهانی شدن» از جمله نشست‌های تخصصی بود که با حضور صاحبان مشاغل و حِرف شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپی در این نمایشگاه برگزار شد.
کارگاه‌ تخصصی «راهکارهای تولید محتوا (محتوای ویروسی)» با حضور حمیدرضا محمودی مدیرعامل شرکت فست کلیک برگزار شد. در این کارگاه مباحث مربوط به برندسازی، ویژگی‌های منحصر به‌فرد محصول با هدف اعتبار اجتماعی و ارائه محصول با کیفیت مطرح شد.
کارگاه دوم با موضوع «فناوری‌های نرم در مسیر جهانی شدن» با مدیریت مهدیه شهرابی مدیر روابط بین الملل پارک ملّی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی برگزار شد. در ابتدای این کارگاهِ دو ساعته مهرداد جلالی‌پور کارشناس حوزه اقتصادی و تجارت بین الملل که عمده فعالیت‌های او بر فرصت‌های همکاری با کشور صربستان متمرکز بوده است؛ درباره چگوگی و ایجاد فرصت‌های مناسب برای ارتقای کیفی همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان صحبت کرد.
مهرداد جلالی‌پور با بیان این مطلب که نگاه به تجارت‌های سودآور باید خاص باشد؛ گفت: نگاه تجاری برای سرمایه گذاری در کشورهای اروپایی یکسان نیست و اساسا نوع توجه به کشورهای شرق و غرب اروپا متفاوت است و کشور صربستان از جمله کشورهایی است که مراودات خود را در حوزه سرمایه‌گذاری به شکل خاص گزینش می‌کند. و به همین دلیل است که در طول ده سال گذشته توانسته به رشد صنعتی قابل قبولی دست یابد و چشم انداز طولانی مدت خود را از سال‌های دور تا امروز بر گسترش فعالیت‌های صنعتی خود گذاشته بود و اکنون توانسته به عنوان دومین کشور در حوزه صنعت در دنیا حرف برای گفتن داشته باشد.
وی ادامه داد: این کشور قصد دارد برای سال 2027 اکسپویی را با تعریف ماموریتی که برای خود با عنوان «برای بشریت، برای ورزش، برای موسیقی» داشته برگزار کند و ایران نیز می تواند به دلیل رایی که به کشور صربستان داده است در این اکسپو شرکت کند و این حضور برای هریک از شرکت‌های دانش‌بنیان مغتنم است.
بزرگترین چالش برای شرکت‌های دانش‌بنیان، مسیر جهانی شدن است
عبدالرضا جزایری دبیر کل انجمن کارگزاری تجاری آلمان DHV در ادامه این کارگاه تخصصی با اشاره به این مطلب که کشور آلمان به عنوان یک کشور صنعتی، از 15 سال پیش به حوزه فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی روی آورده است؛ گفت: به اعتقاد من برگزاری هر نمایشگاه می تواند راهی برای برقراری تعامل با دنیا باشد و بی شک این نمایشگاه هم با همین هدف برگزار شده است. اما به اعتقادمن بزرگترین چالش برای شرکت‌های دانش‌بنیان، مسیر جهانی شدن است.
وی ادامه داد: در بحث جهانی شدن به فاکتورهای مهم موضوعات اقتصادی و اشتغال زایی باید توجه ویژه داشت. که این فاکتور با ورود به صادرات انجام شدنی است.
در ادامه این کارگاه، مهدی افشار مدیرعامل خانه نوآوری و فناوری ایران در ازبکستان، حسام جاهی مدیرعامل شرکت دنیزلی در چین درباره فرصت های همکاری در کشورهای ازبکستان و چین صحبت کردند.
پریسا ساسانی:
بازدید نمایندگان مجلس از نمایشگاه دستاوردها و ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان و خلاق
لازم به توضیح است مالک شریعتی نیاسر و امیر ثابتی نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ضمن حضور در نخستین روز از برپایی این نمایشگاه، با شرکت‌های دانش بنیان حاضر در سومین نمایشگاه دستاوردها و ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان و خلاق دیدار گفتگو کردند.

منبع: ستاد اطلاع رسانی سومین نمایشگاه دستاوردها و ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان و خلاق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا