ارتقای جایگاه نشریات علمی دانشگاه علم و فرهنگ در ارزیابی مؤسسه (ISC)

بر اساس تازه‌ترین ارزیابی این مؤسسه در سال ۱۴۰۲، دو نشریه «حقوق فناوری‌های نوین» و International Journal of Web Research موفق به کسب رتبه چارک Q۲ شدند.

به گزارش خبرگزاری سیناپرس، نشریه «حقوق فناوری‌های نوین»، وابسته به دانشکده حقوق دانشگاه علم و فرهنگ که به زبان فارسی منتشر می‌شود، در اولین سال نمایه‌شدن در ISC با ضریب تأثیر (IF) معادل ۰.۳۹۶ به چارک Q۲ دست‌یافت. همچنین، فصلنامه International Journal of Web Research، وابسته به دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه و منتشرشده به زبان انگلیسی، در همان ارزیابی سال ۱۴۰۲ با ضریب تأثیر (IF) معادل ۰.۱۵۲ در چارک Q۲ قرار گرفت.
علاوه بر این، در گزارش ارائه‌شده توسط ISC، اعلام شده است که دو نشریه دیگر دانشگاه علم و فرهنگ با عناوین «گردشگری و اوقات فراغت» و «مطالعات میان‌رشته‌ای معماری ایران» برای اولین‌بار در ISC نمایه شده‌اند و قرار است در ارزیابی سال آینده رتبه‌بندی چارکی دریافت کنند.
در حال حاضر، دانشگاه علم و فرهنگ ۵ نشریه علمی منتشر می‌کند:
International Journal of Web ResearchInternational Journal of Tourism, Culture & SpiritualityResilient Construction and Design «حقوق فناوری‌های نوین» «گردشگری و اوقات فراغت»، «مطالعات میان‌رشته‌ای معماری ایران» و «دانش هنرهای تجسمی» نشریات علمی بر اساس ضریب تأثیر (Impact Factor) در چارک‌های Q۱ تا Q۴ دسته‌بندی می‌شوند.
چارک Q۱ بالاترین سطح اثرگذاری را در میان ۲۵ درصد برتر نشریات هر حوزه دارد، درحالی‌که چارک Q۴ شامل نشریاتی با اثرگذاری کمتر است. نشریات چارک چهارم نیز نسبت به نشریاتی که فاقد ضریب تأثیر هستند، تأثیر بیشتری دارند. همچنین برخی نشریات به دلیل پوشش حوزه‌های موضوعی مختلف، ممکن است در چند چارک متفاوت قرار بگیرند.
این موفقیت نشان‌دهنده ارتقای جایگاه علمی دانشگاه علم و فرهنگ در عرصه تولید و نشر علم است.

منبع: دانشگاه علم و فرهنگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا