استاندار فارس:
غفلت از برنامه‌ریزی، گردشگری سلامت فارس را تهدید می‌کند

استاندار فارس با انتقاد از نبود برنامه‌ریزی مدون در حوزه گردشگری و پزشکی، هشدار داد که میزبانی این دو ظرفیت مهم از استان فارس به مناطق خلیج فارس و کشورهای دیگر در حال انتقال است.

به گزارش سینا، حسینعلی امیری امروز، ۱۲ دی‌ماه در شورای اداری استان، با تأکید بر اینکه نخستین برنامه مدون در حوزه گردشگری استان فارس، برنامه توسعه گردشگری این استان است که تا چند روز آینده رونمایی خواهد شد، اظهار کرد: به دلیل بی‌توجهی به برنامه‌های مدون، میزبانی گردشگری سلامت از استان فارس به مناطق خلیج فارس و کشورهای دیگر منتقل می‌شود. این مسئله، با استناد به آمار و ارقام، نگرانی‌هایی را به وجود آورده است.

امیری با اشاره به جایگاه علوم پزشکی شیراز به‌عنوان قطب پزشکی کشور، گفت: استان فارس با وجود تربیت پزشکان و پرستاران توانمند، به دلیل نبود برنامه‌ریزی مناسب، شاهد انتقال این ظرفیت‌ها به مناطق دیگر است که نیازمند بررسی جدی است.

استاندار فارس در ادامه سخنان خود چالش‌های حوزه انرژی هم اشاره و تصریح کرد: ناترازی انرژی از مسائل اصلی کشور است و رئیس‌جمهور شخصاً این موضوع را مدیریت می‌کند.

وی افزود: مدیران انرژی در فارس با همکاری و تقسیم وظایف موفق به کنترل مصرف انرژی شده و به این ترتیب، استان فارس از جمله استان‌های با مصرف بالا نبوده است.

استاندار فارس در ادامه گفت: اگرچه سرمایه‌گذاری برای رفع مشکلات ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی هزینه‌بر است، اما در مدت زمان کوتاهی می‌تواند مشکل کمبود انرژی را حل کند.

وی همچنین ظرفیت انرژی خورشیدی را بسیار بالا دانست و اعلام کرد که زمینه‌های خوبی برای جذب سرمایه‌گذاران در این حوزه در فارس فراهم است.

امیری از مسئولان خواست که مدیریت مصرف انرژی را در اولویت قرار داده و پویش “۲ درجه” را رعایت کنند.

وی تأکید کرد: مسئولان باید در عمل به وعده‌های خود عمل کنند، زیرا عدم رعایت این موارد موجب بی‌اعتمادی مردم به مسئولان می‌شود.

استاندار فارس با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی برای اداره صحیح امور، تصریح کرد: بدون برنامه‌ریزی نمی‌توان هیچ سیستمی را به درستی مدیریت کرد.

وی همچنین تأکید کرد: شاخص‌های عملکرد باید ملاک ارزیابی مدیران قرار گیرد و با برنامه‌ریزی مدون می‌توان به نتایج مطلوب رسید.

امیری در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم استفاده از زبان فاخر و خلاصه در مکاتبات اداری تأکید کرده و پیشنهاد داد که جلسات اداری غیرضروری به بعد از نماز ظهر و عصر منتقل شوند تا مشکلات مردم در ساعت اداری رسیدگی شود.

استاندار فارس همچنین بر اهمیت استفاده از نظرات کارشناسی در پروژه‌های مختلف تأکید کرد و گفت که تمام پروژه‌ها باید پیوست حقوقی داشته باشند تا مردم از نحوه مصرف مالیات‌ها و عوارض خود مطلع شوند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا