استاندار فارس مطرح کرد:
 گردشگری؛ به‌صرفه ترین راه توسعه اقتصادی فارس

استاندار فارس با تأکید بر ظرفیت‌های بی‌نظیر استان در حوزه گردشگری، آن را ارزان‌ترین و در دسترس‌ترین راه برای توسعه اقتصادی استان دانست و خواستار توجه بیشتر به این بخش شد.

به گزارش خبرگزاری سینا، حسینعلی امیری، امروز، ۹ دی‌ماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز، با اشاره به سفر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به استان فارس در سال ۱۳۸۷ و تأکید ایشان بر توسعه گردشگری، اظهار کرد: استان فارس با زیرساخت‌های کم‌نظیر در حوزه‌های تفریحی، درمانی، زیارتی و تاریخی از ظرفیت بالایی برای توسعه گردشگری برخوردار است. با این حال، این حوزه آن‌چنان که باید پیشرفت نکرده است.

مقام ارشد دولت در استان افزود: فارس که روزگاری رتبه اول توریسم درمانی منطقه را داشت، با کاهش این جایگاه مواجه شده است. البته مسائل منطقه‌ای نیز در این روند بی‌تأثیر نبوده، اگر تدبیر مناسبی در سطح استانی و به ویژه ملی صورت نگیرد، ممکن است این میزبانی را از دست بدهیم.

امیری با تأکید بر اهمیت تدوین سند گردشگری استان به عنوان گام اول توسعه، گفت: این سند، که نخستین سند جامع گردشگری استان فارس خواهد بود، قابلیت اجرا و ارزیابی کیفی و کمی دارد و پس از آماده‌سازی، به صورت عمومی منتشر خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت تنوع فرهنگی و فولکلور در استان، بیان کرد: تنوع گویش‌ها، پوشش‌ها و فرهنگ‌ها، زیبایی خاصی به جامعه ایرانی بخشیده است. همان‌طور که رنگین‌کمان به دلیل تفاوت رنگ‌ها زیباست، این تنوع فرهنگی نیز نمادی از زیبایی و غنای جامعه ماست که متاسفانه بر روی این موضوع کار نشده است.

استاندار فارس در ادامه، به موضوع مسکن اشاره و تصریح کرد: تأمین مسکن یکی از اولویت‌های مهم در دولت‌های مختلف بوده است. در شورای مسکن استان، حمایت از پروژه‌های مسکن به صورت جدی دنبال می‌شود، اما بخش عمده این موضوع باید در سطح کلان پیگیری شود.

امیری پیرامون مبحث استفاده از ظرفیت بانوان در دستگاه دولتی و اجرایی هم گفت: یکی از موضوعات مهم، استفاده از ظرفیت بانوان در دستگاه دولتی است. در همین راستا به گفتمان دولت پزشکیان پایبند هستیم و در پست‌های مدیریتی از آن‌ها استفاده خواهیم کرد.

وی درباره هزینه و سبد تفریح خانوار در استان خاطرنشان کرد: تعداد قابل توجهی از مردم فرصت نشاط ندارند و از هزینه‌های بالای تفریح گله‌مند هستند. کسی که شاد نباشد نمی‌تواند عبادت و کار کند، لذا شادابی و نشاط عمومی یکی از اولویت‌های مدیریت استان است.

استاندار فارس با تأکید بر اهمیت ارزیابی عملکرد مدیران بیان کرد: این امر تنها با توصیفات کلی امکان‌پذیر نیست و نیازمند معیارها و شاخص‌های مشخصی است تا عملکرد آن‌ها به‌درستی بازتاب یابد.

امیری در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت شهر صدرا و امکان تبدیل آن به شهرستان، بیان کرد: با جمعیت فعلی ۲۱۷ هزار نفر، این شهر هنوز شرایط احراز شهرستان شدن را ندارد. با این حال، برنامه‌ریزی برای جمعیتی حدود ۵۰۰ هزار نفر در دستور کار است و باید زیرساخت‌های زیربنایی و روبنایی مانند آب، برق، گاز، فاضلاب، تلفن، حمل‌ونقل و فضاهای آموزشی، فرهنگی و رفاهی مورد توجه ویژه قرار گیرد.

استاندار فارس اضافه کرد: ایجاد زیرساخت‌های پایدار در حوزه‌های مختلف، گامی ضروری برای توسعه صدرا و ارتقای کیفیت زندگی ساکنان آن خواهد بود.

امیری همچنین، با اشاره به نقش رسانه در جامعه امروز، گفت: رسانه‌ها در دنیای کنونی به عنوان یکی از ارکان اصلی شفافیت و پاسخگویی، مرزهای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و جغرافیایی را درنوردیده‌اند و نقش مهمی در شکل‌دهی افکار عمومی ایفا می‌کنند. خبرنگاران و اصحاب رسانه، به واسطه تحلیل شرایط منطقه‌ای و بین‌المللی، می‌توانند برای تصمیم‌گیران کشور تصمیم‌سازی کنند و با شناسایی چالش‌ها، پیش‌بینی‌های مؤثری ارائه دهند.

مقام ارشد دولت در استان خاطرنشان کرد: هیچ مدیری در استان حق شکایت از رسانه‌ها را ندارد، زیرا رسانه‌ها دنبال منافع شخصی نیستند.

وی خطاب به خبرنگاران یادآور شد: مسائل مربوط به دستگاه‌های دولتی به دو بخش حیثیت عمومی و حیثیت خصوصی تقسیم می‌شوند و از رسانه‌ها خواست تا مراقب باشند به حیثیت خصوصی افراد لطمه نزنند و نقدهای خود را به شکلی منصفانه مطرح کنند.

امیری با اشاره به اهمیت امیدآفرینی، عنوان کرد: این مسئولیت هم بر عهده مسئولان و هم رسانه‌هاست. رسانه‌ها باید از سیاه‌نمایی و ایجاد ناامیدی پرهیز کنند و نباید نگاه مطلقاً سیاه یا سفید به مسائل داشته باشند.

استاندار فارس بر لزوم وفاق و همدلی در پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای استان تأکید کرد و نقش رسانه‌ها را در این مسیر کلیدی دانست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا