نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

کمک به تقویت علمی و تجاری‌سازی ایده‌های نوآورانه

تجلیل از رتبه های برتر کشوری

فرزندان شاهد و ایثارگر در موفقیت علمی خوبی قرارگرفته‌اند که مشت محکمی بر دهان دشمنان است.

به گزارش خبرگزاری سینا، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی در همایش تجلیل از رتبه‌های برتر کشوری آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ ویژه شاهد و ایثارگر که امروز سه‌شنبه 4 دی‌ماه با حضور دکتر علیرضا کاظمی وزیر وزارت آموزش‌وپرورش و یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در سالن سوره حوزه هنری تهران برگزار شد، آمادگی این نهاد را برای تقویت علمی این عزیزان و حمایت از ایده‌های نوآورانه آنها آموزش روش تحقیق و پژوهش، تبدیل علم به فناوری و ساخت محصول و تجاری‌سازی اعلام کرد.

رییس جهاددانشگاهی گفت: امام احیاگر اسلام و ایران بودند و هر چه داریم از شهدا و ایثارگران و جان‌فشانی آن‌هاست و فرزندان شهدا جایگاه ویژه‌ای در جامعه دارند چون پدرانش‌ان از تمامیت ارضی کشور دفاع کردند.

وی با بیان اینکه اقتدار و قدرت کشور وابسته به علم است و کشور به نخبگان نیاز دارد افزود: فرزندان شاهد و ایثارگر در موفقیت علمی خوبی قرارگرفته‌اند که مشت محکمی بر دهان دشمنان است به فرزندان شهدا که همچون پدران خود به دنبال پیشرفت کشور هستند، تبریک می‌گویم. اقتدار مملکت به علم است و کشور به افراد مصلحی مانند شما نیاز دارد.

رییس جهاددانشگاهی گفت: قبل از انقلاب ما پیشرفتی در زمینه علم نداشتیم اما اکنون با کار بزرگ و خودباوری موفقیت‌های زیادی را نصیب خود کردیم. درود می‌فرستیم به شهدا که هر چه داریم از برکت وجود آن‌هاست.

دکتر مسلمی نائینی با اشاره به نقش جهاددانشگاهی در دفاع مقدس گفت: جهاد دانشگاهی به‌عنوان نهاد انقلابی از سال ۱۳۵۹ تحقیقات خود را شروع کرد و بیش از یکصد شهید علمی را در دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب کرده است.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی از طرح‌ها و پیشنهاد‌های نخبگان شاهد و ایثارگر مخصوصاً در حوزه فنی، مهندسی، سلول‌های بنیادی، ریلی حمایت می‌کند گفت: می‌توانیم با امضای یک تفاهم‌نامه با بنیاد شهید در این راستا اقدامات ماندگاری انجام بدهیم.

در ادامه، وزیر آموزش‌وپرورش نیز گفت: برگزاری چنین مراسم‌هایی نتایج خاصی دارد و انگیزه فعالان عرصه‌های علمی را افزایش می‌دهد چون جایگاه علم رفیع است.

وی یادآور شد: بنیاد شهید یکی از شرکای مهم در امر آموزش و تربیت بوده است. تمام‌مسیرهای سعادت از مسیر علم می‌گذرد چون پایه همه فعالیت‌ها ازجمله فعالیت‌های فرهنگی، علمی است. از سوی دیگر حضور در عرصه‌های بین‌الملل و رقابت‌ها تنها در سایه برخورداری از علم و اقتدار علمی امکان‌پذیر است و همه کشورهای توسعه‌یافته هم با علم به اینجا رسیده‌اند. علم حلال همه مسائل است و باید تمرکز ما بر ارتقای سطح علمی با الگوهای مختلف باشد.

دکتر کاظمی گفت: کشورمان در المپیادهای ۲۰۲۴ جایگاه سوم را به دست آورده است.
وی اظهار کرد: جایگاه مدارس و فرزندان شاهد ممتاز است و در حوزه تربیت دانش‌آموزان نخبه و مدال‌آور باید سرمایه‌گذاری کنیم.

یعقوب سلیمانی نیز در این مراسم گفت: در حال حاضر ۱۶۸۱ نخبه فن‌آور ایثارگر داریم که ۴۳ درصد این تعداد، بانوان هستند.

وی افزود: از بین پذیرفته‌شدگان شاهد و ایثارگر امسال، ۵۹ رتبه کشوری، ۱۲۰ نفر رتبه زیر ۱۰۰ داشتیم و در رتبه‌های زیر ۲۰۰۰ ،۱۴ درصد رشد داشتیم. همچنین در تعداد پذیرفته‌شدگان هشت و نیم درصد نسبت به سال گذشته رشد داشتیم. تعداد پذیرفته‌شدگان رشته‌های روزانه چهار و نیم درصد رشد نشان می‌دهد.

منبع: جهاد دانشگاهی

خروج از نسخه موبایل