روش نوین تصنیف موسیقی بر اساس توالی‌های پروتئینی ابداع شد

به گزارش ایسنا، در جریان این تحقیق می‌توان برای هر توالیِ پروتئین یک قطعه موسیقی تصنیف کرد.

بر اساس نظر افراد صاحب‌نظر در زمینه موسیقی، موسیقی تولیدشده برای پروتئین‌ها بر اساس این روش کاملاً از نظر هنری معنادار و دارای المان‌های قابل تفسیر است.

یکی از تأثیرات مهم چنین مطالعاتی، همگانی‌کردن علم و انتقال مفاهیم علمی به جامعه در قالب‌های هنری است.انتظار می‌رود موسیقیِ برگرفته از پروتئین‌ها راهی برای تشخیص شنیداری برخی خواص پروتئین‌ها ایجاد کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، گروه تحقیقاتی آوای پروتئین (Protein Melody)، از حدود 6 سال قبل، در مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران با هدف مطالعه موسیقیِ مستخرج از توالی‌های پروتئینی کار خود را آغاز کرد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا