ارتباط صنعت و دانشگاه، راهکار جهش تولید و اقتصاد پایدار

رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس، تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه را از ضروریات جهش تولید دانست و بر اهمیت پشتیبانی از طرح‌های پژوهشی و کاربردی برای تحقق اقتصاد پایدار تأکید کرد.

محسن جاجرمی زاده در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی استان و در گفت‌وگو با خبرگزاری سینا، ضمن تأکید بر لزوم تقویت ارتباط میان صنعت و دانشگاه، اظهار کرد: صنعت بدون پشتوانه علمی و دانشگاهی نمی‌تواند به رشد و شکوفایی واقعی دست پیدا کند؛ دستاوردهای علمی پژوهشگران و دانشگاهیان از عوامل اصلی توسعه و نوآوری در صنایع مختلف به شمار می‌روند.

جاجرمی زاده با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه پیام نور در حوزه نانو فناوری گفت: پژوهشگران این دانشگاه موفق به ساخت نانوکودهای کمپلکسی حاوی ریزمغذی‌های آهن و روی براساس اصول شیمی سبز شده‌اند که برای اولین بار در جهان انجام شده است. این دستاوردها علاوه بر ثبت موفقیت‌های علمی، به مرحله تجاری‌سازی نیز رسیده‌اند.

وی از تدوین طرح کاربردی ژئوتوریسم در حوزه زمین‌شناسی هم خبر داد و افزود: این طرح با هدف بهره‌مندی از سرمایه‌های طبیعی استان فارس طراحی شده و می‌تواند با افزایش حضور گردشگران، به رشد اقتصاد استان کمک کند.

رئیس دانشگاه پیام نور فارس در ادامه به نوآوری‌های دیگر این دانشگاه اشاره کرد و گفت: یکی از اساتید ما، سید محمد ذبیحین‌پور، دستگاه آفت‌کش خشکبار بر پایه فناوری پلاسمای سرد را ساخته که این اقدام نمونه‌ای از تلاش برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه است.

جاجرمی‌زاده از برگزاری همایش مشارکت‌های مردمی در جهش تولید خبر داد و تصریح کرد: با حمایت از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی، می‌توان پشتوانه علمی قوی‌تری برای پروژه‌های اجرایی و صنعتی فراهم ساخت و در نهایت، مشکلات جامعه را به کمک علم حل کرد.

وی همچنین به تألیف و انتشار ۱۸ کتاب توسط اساتید دانشگاه پیام نور و عرضه آن در این نمایشگاه اشاره و ابراز امیدواری کرد که این روند رو به رشد ادامه پیدا کرده و پیوند میان صنعت و دانشگاه هر روز قوی‌تر شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا